středa 19. června 2019

Lindsey's story

Příběh Lindsey Cliner

Lindsein příběh není žádnou "americkou pohádkou" ve které si chudá dívka z rozvrácené rodiny usmyslí býti slavnou herečkou. Lindsey je dcerou Judy a Amandy (z příběhu o Judy Arrow►Juddy Arrow Life) a celé své dětství si prožila v naprostém přepychu. Se dvěma (sice trochu sebestřednými a poněkud záletnými, ale zato pečujícími) matkami. Vzhledem k tomu, že byla Judyinou jedinou dcerou, snažila se ji Judy "vypiplat k dokonalosti". Ale některé geny prostě nepotlačíme ani výchovou a Lindsey je toho dobrým příkladem. Lindsey byla často svědkem různých událostí -románků mezi Judy a jejími neznámými milenci/milenkami, hádek matek k vůli podvodům.. Doma se běžně procházeli neznámi polonazí Simíci, kteří zde bývali z různých důvodů..

Už jako mladá teenangerka si Judy přivedla domů prvního kluka, navštěvovala místní bary se svým tanečním klubem ve kterém byla nepostradatelným článkem a školou si příliš nezatěžovala hlavu. Až ji přestal bavit život se dvěma promiskuitními matkami, rozhodla se odstěhovat se z města a začít si žít svůj vlastní život. Zařídila si byt, zlepšila se ve škole a začala uvažovat o svém snu stát se slavnou herečkou.

Po dosažení dospělosti si koupila kočičku a našla si práci ve vysněném oboru. Začátky v herectví a hlavně v budování slávy nejsou vůbec jednoduché (to už víme z článku Recenze - Cesta ke slávě). Trvalo to týdny než si Lindsey vybudovala vůbec nějaké vyšší společenské postavení. Začalo to hudebními cluby, bary.. Zpívala, tančila, ukazovala co umí a snažila se být co nejvíce na očích veřejnosti. Seznamovala se s celebritami a doufala, že ji pomohou v cestě za úspěšnou kariérou..


Samozřejmě žádná velká celebrita jí v cestě za slávou nepomohla. Kdo by se chtěl také dělit za vydobytou slávu s nějakou neznámou holkou z Windenburgu žejo.. Ovšem až získala dostatečný společenský status, hned ho využila k seznámení se s asi nejhezčí celebritou, kterou nám dodatek Cesta ke slávě nabídl..


Po tom co Lindsey dosáhla čtvrté hvězdičky slávy, už stačilo jen pár milých úsměvů a jistý Thorne Bailey vyhodil manželku se synem ze své luxusní villy v Del Sol Valley a okamžitě si sem přistěhoval Lindsey.


Jak už jsem říkala.. geny někdy prostě nezapřeme, ale v tomto případě se Lindsey od svých matek naučila správně využít příležitosti k dobytí toho, co chce. A ona chtěla mít všechno.

Už to vypadalo, že jí Thorne po jisté době přirostl k srdci, jenže stará láska nerezaví. Lindsey narazila na svou první lásku a nenechala ji dlouho čekat. Nicolas byl svobodný a ona nakloněná novým příležitostem. Thorneho neřešila. Přece jenom, co je to za chlapa, že vyhodí manželku se synem z domu aby si zde mohl užívat se svou mladou slavnou ženou?


Lindsey si užívala blahobytu u Thorna stejně tak jak si užívala noci s Nicolasem. Kariérně rostla, v očích veřejnosti stoupala. Když měla pocit, že o ní bulvár už moc píše a kazí jí tak pověst, zavřela mu ústa darem do charity, který byl vždy kladně oceňován. Thorne se nic nedozvěděl. Všichni byli spokojeni, do té doby než..

Pár otázek na Vás:

  • Co se stane v dalším díle?
  • Jaký máte názor na Lindsey?
  • Líbil se Vám příběh?
Miranda💜

Žádné komentáře:

Okomentovat