neděle 24. ledna 2016

Judy Arrow life

Život Judy Arrow

Ahojte, chtěla bych Vám představit moji velice oblíbenou Siminku, za kterou v poslední době hraju jen, stále a nejvíce!

Tak tedy něco o ní. Judy byla stvořena k nočnímu životu v klubech. První co udělala, když se dostala do klubu Pařmenů se všemi začala flirtovat aby si nahnala co nejvíce klubových bodů a začala spát s vůdcem klubu, neboli vůdkyní. Měla to pěkně vymyšlené. Jade Rosa (Vůdce klubu) (odlišila jsem je barvami, poněvadž mají shodou okolností podobná jména) jí byla tak ohromena, že když jí jednou Judy poprosila o odstoupení z funkce, přijala a předala jí žezlo.

Judy udělala ohromné změny. Díky spoustě klubových bodů, začala nakupovat všelijaké možné výhody, navrhovat oblečení, přijímat nové členy..


Judy spala snad se všemi členy svého klubu, ale nejraději měla Jade. Začala s ní tedy bydlet. Obě si našli práci a zdokonalily si svůj dům k nepoznání. Teď mají obě 10 úroveň své kariéry. Judy - sportovní kariéra, Jade - Business woman.

Jade, to ale brzy přestalo bavit a našla si také zadní dvířka. Byla to vůdkyně klubu Králů parketu Candy Behr. Začínalo to naprosto nevinně. Vůbec se nezdálo, že by kdy spolu něco mohly ty dvě mít.. Ale Jade byla smutnější a zoufalejší a flirtu s Candy se už vůbec nebránila.



Judy, se mezitím velice sblížila s Amandou Cliner. Vídaly se na obecních místech, v klubech, kavárnách.. a doufaly, že na to nikdo nedojde.. Až spolu začaly chodit. Tudíž můžeme říci že obě si žily dva životy s jinými přítelkyněmi..


Ale přišel den zúčtování. Jednou se to stát muselo.. Judy měla zrovna směnu a toho Jade využila a pozvala si domů Candy. Jenomže zapomněly hlídat čas a co se nestalo..


 
Judy jakož to nehorázně výbušný člověk začala zuřit, nadávat, provokovat..! Mezitím Jade si poklidně spala.

Když se však probudila Candy byla pryč a Judy v pokoji také nebyla. Musela okamžitě opustit dům jinak by ji Judy nejspíše zabila. Judy na ni čekala v kuchyni než vstane a přemýšlela, jak to s ní vyřešit.


Nadávala, vyslýchala, zajímalo ji v čem je Candy lepší než ona. Jade se bránila tím, že když věděla že má i Judy svoje zadní vrátka (v podobě Amandy Cliner), proč ona by také nemohla mít ty svoje! Judy byla nepříčetná. Zuřila žárlivostí a rozhodla se jí pomstít (pomstít pomstu.. není to klišé?)


Zakotvila to v klubu se svým klubem a hodlala si to bez Jade užít a nemyslet na svoji žárlivost. Pomsta se od blíží.. a nebude to nic pěkného.

Pokračování příště..

Krásný den, Miranda:)


Žádné komentáře:

Okomentovat