pátek 21. června 2019

Lindsey's story 2

Příběh Lindsey Cliner 2



Lindseyina sláva stále stoupala a to hlavně díky penězům Thorna, které dávala na charitu pod svým jménem. Bulvár ji miloval a svoji dobrou pověst by si nenechala od nikoho začernit.

Netrvalo dlouho a i její jméno se octlo na dlažbě mezi jinými slavnými jmény. Sol Del Valley se teď může pyšnit novou dlaždicí podepsanou Lindsey Cliner.


Tak velkolepou událost bylo třeba pořádně oslavit! Vzhledem k tomu že byl Thorne v práci, Lindsey toho okamžitě využila a vyrazila s Nicolasem na večeři. Oba si to výborně užili. Vždy si měli co říci a Nicolas byl šťastný za to, že Lindsey ta sláva nestoupla do hlavy a je stále taková jakou ji znal před lety. Alespoň si to myslel, že taková je..


Po večeři se změnil lokál a noc byla delší než se předpokládalo. V tom bujarém oslavování Lindsey zapomínala na svou slávu a neostýchala se projevů lásky k Nicolasovi. Veřejnost to nemohla přehlédnout a i když se Lindsey s Nicolasem snažili, tak i jejich šatníkový románek se stal středem bulváru.


Když se Lindsey konečně dostala domů Thorne, zrovna přicházel z práce s velkou novinou. Povýšili ho v práci! Thorne dnes rozhodně neměl v úmyslu prospat celou noc. Chtěl se věnovat Lindsey. Ta byla unavená z večírku ze kterého se právě vrátila, ale nemohla to Thornovi odepřít, co kdyby začal něco tušit?


Když se Lindsey ráno probudila necítila se zrovna dobře. Vyškrábala se ze svého spacího kokonu a zamířila rovnou do koupelny, kde si udělala těhotenský test. Předešlou nocí si vůbec nebyla jistá..

A je to tady. Je těhotná. Nemohla tomu uvěřit. Nevěděla jestli toho lituje nebo ne. Netušila čí je to dítě jelikož předešlou noc byla jak s Nicolasem tak s Thornem. Co řekne Nicolasovi až ji uvidí těhotnou? A co Thorne?.. i když, ten tupec si toho možná ani nevšimne.

Naprosto šokovaná Lindsey sešla dolů ze schodů, aby udělala snídani a nakrmila kočku. Tam už na ni čekal Thorne. Co může chtít? Tak zvláštně se usmíval. Stál na jednom místě s rukama za zády a divně se na ni usmíval. Lindsey se ho nechápavě zeptala: "Co se děje?" V tom okamžiku si Thorne ve svém pyžamovém kompletu před ní pokleknul a vytáhl zpoza zad skrývaný zásnubní prsten.

Lindsey stála jak opařená. Cítila jak se jí na čele vytvořili kapička potu, stahuje se jí žaludek a měla pocit že se jí zkřivil úsměv do jakéhosi křečovitého šklebu. Po dvou vteřinách, ve kterých si uvědomila že z tohoto sňatku už nemůže couvnout jak k vůli nenarozenému dítěti, tak k vůli kariéře a slávě začala pištět. Objala Thorna a řekla mu své ano. To byl skutečně nadprůměrný herecký výkon.

Pár otázek na Vás:

  • Co se stane v dalším díle?
  • Udělala Lindsey správně?
  • Líbil se Vám díl?
Miranda💜


1 komentář:

  1. Teda musím říct, že ta vaše Lindsey je docela kočička. S tou bych si klidně něco začala i já a nedivím se, že za ní pálí spousta jiných Simíků. :) Já tu svojí Siminku nedávno naučila, jak vybrat cajon, protože to je velká hudebnice. A teda taky velká koketa, protože střídá partnery jak na běžícím pásu. :)

    OdpovědětVymazat