středa 14. května 2014

Producentské video z tvorby Simíků v The Sims 4

Producentské video z tvorby Simíků v

* The Sims 4 *

Ahojte, dneska pro Vás mám nové video, které je čerstvě nové! Producenti The Sims 4 nám ukazují ,jak se budou tvořit Simíci. Upřímně já jsem hodně překvapená a moc se mi to líbí! Nemůžu se dočkat na The Sims 4. Vypadá to opravdu slibně. Líbí se mi že je opravdu každý Simík  jiný a charakterizovaný. Také mě zaujalo ,jak rychle se dají měnit jednotlivé části těla. V každém případě Vám doporučuji toto video shlédnout, jelikož je v češtině což má ode mě velké plus!


  • Jaký máš názor na The Sims 4 ty?
  • Koupíš si The Sims 4?
  • Co Tě nejvíce zaujalo na The Sims 4 s porovnáním The Sims 3?
Aňulí


6 komentářů:

  1. Chci The Sims 4 hned teď!! :-D Vážně, hrozně se na to těším a jsem zvědavá na možnosti stavění.. Ale stejně se mi nejvíc líbí ta tvorba simíka. ^^
    Rozhodně si ho koupím! Už mám našetřeno i na 1. datadisk, který bude (doufám) co nejdřív! :-D
    Nejvíc ta tvorba simíka, to je jasné, ale mě se líbí i stavění, i když jsme ještě neměli šanci ho vidět pořádně. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsme nikdy podobné hry nehrála ale od kamaradky vím že to The sims je nějako návikové ne ? :-D hrajou ho snad uplně všichni :-D Možná kdyby mi bylo 15 tak bych ho hrála taky no ale tedka už na ty hry nejsem. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Včera jsem na to video čekala,pořád kontrolovala youtube a trochu mě sklamalo že nám toho neukázaly více. :D Nevím snad bude ještě ňjaký kde nám ukážou město,věci a tak.
    1) Libí se mi i když ta grafika mi příjde taková plastová,možná je to tím že jsem zvyklá na trojku. Myslím si že si čtyřku oblibím rychle jako trojku. Teda doufám protože vypadá vážně lakavě. Je tam plno nových detailů,pro někoho možná zbytečných ale já se na to neskutečně těším.
    2) Asi né hned,navíc myslím si že to bude docela drahá záležitost. Možná první skouknu ňjaký lets play abych si to omrkla a pak si na to budud muset našetřit. Achjoo.
    3) Ty styly chůze,to chovaní děsně mě to překvapuje i výtvory v CAS teď vyoadají mnohem snadněji.

    OdpovědětVymazat
  4. Wow tak to vypadá opravdu dobře ! :D Určitě si to musím někdy pořídit :33 To video je naprosto skvělý :)) Ta tvorba simíka je suprová ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Tvorba je naprosto dokonalá! Ale počkám si na nějaké datadisky a downloady. Símici 3 se s dodatkama a downloadama se mi líbí víc než simíci 4 bez nich. Ale potom si je koupím!

    OdpovědětVymazat