neděle 3. května 2015

Hotel Berylové mělčiny

Hotel Berylové mělčiny



Ahoj po dlouhé době!:)

Teď jsem tady nějakou dobu nebyla, protože jsem měla přijímačky na SŠ. Naštěstí už to období, kdy jsem se každý den učila a čekala na výsledky je pryč. Dostala jsem se na gymnázium ve Zlíně, takže teď do léta budu mít více času než před tím, tak určitě budu hrát Simíky a pracovat na nějakých článcích tady na blogu! 
Simíky jsem teď tak 2 měsíce možná i více nehrála, protože toho bylo moc a kromě toho mám úplně zasekaný PC a je celý zpomalený a řekla bych, že to je něco na pokraji smrti, tak doufám, že budu mít nějaký nový v dohledné době :D
_________________________________________________________________________

Dneska jsem si pro Vás připravila článek o jednom mém hotelu, který jsem postavila asi 3 měsíce nazpět. Je postavený ve městě Isla Paradiso na jednom z ukrytých ostrovů. 

Hotel jsem stavila za účelem, aby byl menší, rodinný,skvěle vybavený a v co nejlepším stavu za příznivé ceny!
Snažila jsem se tam dát, co nejvíce služeb, aby si návštěvníci hotelu dokázali pořádně užít jejich volné dny v tomto hotelu...





Hotelová recepce, kde se Simíci registrují a odhlašují z pokojů. 
Součástí místnosti je také internetový koutek, aby se Simíci mohli spojit se svými blízkými a podělit se o zážitky z dovolené!


Venkovní jídelna je skvělá, protože snídaně při ranním úsvitu slunce nebo večeření pří západu slunce...:3 je to nádherná podívaná. Simíci si můžou vybrat z pestrého výběru nejrůznějších pokrmů, které jsou ve špičkové kvalitě.



Odpolední nebo dopolední šálek kávy s koblihou, sušenkou nebo kouskem koláče?
Žádný problém! Hotel má vynikající maloukavárnu pro hosty hotelu.


Posilovna, solárium a fotbálek


Aňulí

3 komentáře: