úterý 23. prosince 2014

Šťastné a veselé Vánoce!!!

Šťastné a veselé!!!

Milí čtenáři,
Tímto článkem bychom Vám všem chtěli popřát krásné Vánoce. Doufáme že nás rádi navštěvujete:)

Přejeme Vám ať si užijete krásné chvíle s rodinou a obklopeni lidmi, na kterých vám záleží. Protože to je na Vánocích nejdůležitější. Žádné dárky ani perfektní výzdoba, ale celý ten smysl spočívá v lásce:) (A ano právě koukám na Grynche :D)

A jak Vy trávíte Vánoční svátky?
Co právě děláte?
A jaká je vaše nejoblíbenější vánoční pohádka?


Aňulí

Pořád dokolečka si opakuji jednu větu "konečně...jsem ráda ,že jsou prázdniny!"
Abych pravdu řekla vánoční prázdniny jsou pro mě ty nejlepší. Strávím hodně času s rodinou, s kamarádkami, s Mirandou a se Simíkama^^ k tomu ještě přeplněný talíř napečeného a voňavého cukroví, sem tam se podívám na nějakou pohádku, co je v televizi, zpívám si koledy, pokojíček mi osvětlují malé světýlka, po bytě se line vůně od našeho miniaturního stromečku, protože Štědrý den trávíme jinde,.. zkrátka tady tyto věci miluji.

Dneska jdu za Mirandou jí dát vánoční dárečky, doufám, že se jí budou líbit, ale měla bych ještě zabalit a dát pryč cenovky:D
Co se týče Simíků, tak Vám musím říct, že je teď hraji pořád! :3 Asi mi 10x spadla hra, ale já to stejně zase celá naštvaná zapnu a hraji dokolečka a dokola, abych měla o čem psát na blogu! Taky pod stromečkem očekávám The Sims 4. Můžu Vás ujistit, že hru budu mít. Vyzpovídala jsem totiž Ježíška:D Ale otázkou je, jestli mi hra pojede. Měla by. Ale mám pořád nějaké problémy s PC. Někdy se s ním nedomluvím a nechce mi načíst ani stránky jako FB, YT, Ask,..prostě stránky tohoto typu+ náš blog a vaše blogy. Veřejně Vám tady bonzuji, co můj počítač dokáže, tak doufám, že se zamyslí nad sebou!!! Ale na druhou stranu ho musím pochválit, že Simíci mi jednou v celku pěkně, až na nějaký ten krach hry.

Přijde mi, že teď v televizi nic pořádného nedávají.  Maximálně Happy Feet u kterého jsem stejně pojídala perníčky a nevnímala děj, pak Sám doma, kterého dávali před týdnem v televizi. Já jsem si tento film pustila včera ráno, abych se trochu nabudila vánoční atmosférou. Jo a taky jsem se dívala na vánoční Comeback-doporučuji Všem, co se chtějí zasmát.
Jinak se moc těším na Anděla Páně, Jak se budí princezny,... spíše takové ty klasiky:) Však to znáte.

Miranda

Svátky trávím doma se svou mamkou. Ale dneska mě příjde na návštěvu Aňulíí a rozdáme si vánoční dárečky! Moc se na ni těším <3 Doufám že se jí ten od mého Ježíška bude líbit. Ježíšek se fakt moc snažil s vybíráním:D

Dokoukala jsem na Grynche a teď Vám něco pěkného píšu na blog. Zapnu si The Sims 3 a zkusím si něco zahrát. Já vám teda řeknu, už chci čtverku!!! Už to fakt nedávám. Ale myslím že v Demu už jsem snad vytvořila všechny možné různé kombinace simíku, tak si chci počklat na celou hru. Doufám že mi ji Ježíšek přinese. Snad jsem zas tolik nezlobila no..:(

Nemůžu se dočkat na Anděla Páně. To je prostě moje nejoblíbenější pohádka. A také Karlík a továrna na čokoládu a Vánoční prázdniny (Americký film o rodině Gryswoldových).

Aňulí a Miranda přejí všem šťastné a veselé Vánoce:)

1 komentář:

  1. Krásné Vánoce:-)
    Mezi mé nejoblíbenější pohádky patří jednoznačně Princ a Večernice, Třetí princ, Nebojsa a samožřejmě Grinch! Bez něho by to prostě nešlo...:-) a také klasiky, jako například Princezna se zlatou hvězdou, apod.:-)
    Užijte si Ježura, snád Vám donese všechno, co jste si přály:-) A už se těším na nové příspěvky z TS4!:-D
    Mějte se:-)

    OdpovědětVymazat