středa 25. června 2014

Hoockerovi

Hoockerovi

Ahojte, mám tady další rodinu, která má opravdu zajímavou historii, současnost a jistě bude mít velice zvláštní budoucnost.

Jméno: Brenda Hoockerová
Příbuzenský vztah: Matka Dustina a Juteimie
Vlastnosti: Nesnáší dědi, flirtující, snob, skvěle líbá, neodolatelná
Věk: Dospělý
Jméno: Dustin Hoocker

Příbuzenský vztah: Syn Brendy a bratr Juteimie
Vlastnosti: Hodný, počítačový mág, perfekcionista, workoholik, ambiciózní
Věk: Mladý dospělý

Jméno: Brithney Hoockerová
Příbuzenský vztah: Dcera Brendy a sestra Dustina
Vlastnosti: Ambiciózní, milovnice horka, sportovní
Věk: Dítě


Tato tříčlenná rodina žije ve velkém moderním domě ve městě Starlight Shores. I přes to, že jsou bohatí, dvě třetiny rodiny zůstaly i tak normální a naprosto přirození. Nepovyšují se nad ostatní jako jeden z rodiny. A tím je jejich matka Brendaya. Na to, že nesnáší děti, si to dokázala pěkně zavařit již na začátku. Každé z dětí má s jiným mužem. Ani jeden z nich, ale nabyl natolik odhodlaný aby s ní zůstal. Tudíž se musela o sebe i o děti postarat sama. Ovšem byli to otcové z dobrých rodin, tedy příspěvky na děti zachránily finanční situaci celé této rodiny. Aspoň, že tak..


Matka se svým touhám, ale ani nadále nebrání. Asi jí nedochází kolik jí je, nebo si to raději nechce přiznat. Pro Dustina to byl celkem velký šok, když viděl svou matku v posteli se svým šéfem na kterého se snažil udělat dobrý dojem v nové práci. Měli o tom dlouhou hádku. Už tak se za svou matku velice stydí. Ve městě se říká spousty věcí o jejich matce o tom jaké budou děti špatně vychované nebo snad jací jsou to chudáčci. Ještě, že je Dustin už dospělý a na svou sestřičku může dohlížet místo matky.


Jsou věci na které Dustin prostě nezapomene. Možná časem odpustí, ale rozhodně nezapomene. Jestli si to uvědomí i jeho matka, co těmito svými orgiemi způsobuje, je druhá věc.. Dustin se od podobných sporů a hádek snaží hlavně o to, aby je nemusela poslouchat malá Brithney, která by to jistě špatně snášela. Už teď s matkou nemá nejpřátelštější vztah a Dustin ji před Brithney ještě omlouvá aby se necítila, že je z rozvrácené rodiny, kde jí její matka nemá ráda.


Brithney je velice sportovně nadaná a rozhodně se toho nemíní jen tak vzdát! Chodí ráda do kroužku baletu a školu se také snaží neflákat. Už pod dohledem jejího staršího bratra. Má ho velice ráda, je to něco jako její opora místo jejího táty a vlastně i mámy. Ale Dustin je už dospělý a co já vím třeba bude také jednou chtít vypadnout z domu od té fůryje, které nemá absolutní zájem o své děti. Ale co malá Brithney? A jak to dopadne s Dustinovou prací? A co vůbec Brenda srovná se s tím?
..to ještě nevím..


S láskou Miranda:*
Těšme se na prázdniny!!!

4 komentáře:

  1. to že je načapal v posteli má být přece +, vydupe mu postup,,, :DD

    OdpovědětVymazat
  2. Už na první pohled je Brenda nesympatická. A Dustin zase vypadá jako nějaký matematik a chemikář :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ta máma mi příde praštěná. Ale vypadá hezky. Dustin(nebo jak se jmenuje) je moc hodný, že se stará o estřičku.

    OdpovědětVymazat