neděle 25. května 2014

Tak mě tu máte!

Už konečně doma

Ahojte všichni, jak jsem vám minulý týden psala, byla jsem v na výletě v Alsasku. Moc jsem si to tam užila! Tímto článkem bych vám chtěla v rychlosti popsat co jsem tam vůbec dělala a chci vám také dát informace o mojí budoucí aktivitě na blogu;)

Začala bych tím Alsaskem..

Jeli jsme tam autobuse, cesta tam byla ze začátku super, ale pak se v tom buse nedalo hnout a spát už vůbec ne! Bolení zad, za krkem, ztuhlé nohy.. asi to znáte:D Během cesty jsme zastavovali na různých místech, fotili si památky, procházeli města bylo to fajn. Pak jsme večer konečně dojeli do hotelu (no F1 tomu se moc hotel říkat nedá, ale je fakt, že to pro přespání úplně postačilo). Ráno bylo hodně vtipné, jelikož jsme se měli zase celý sbalit a vyrazit na cestu. Jediný náš pokoj to nevěděl, takže panika a balení v době, kdy už se dávno mělo odjíždět:D ale prej jsme nabyly jediné, takže aspoň tak.

Viděla jsem opravdu spoustu věcí, to sem psát podrobně už nebudu, Jen bych vás chtěla trochu nalákat.. Byli jsme také v Europaparku (u hranic Německa) je to největší zábavní park v Evropě (prejže). Je to tam opravdu boží, říká se že lepší než Prater. Spali jsme tam v těch "týpí" a byly tam fakt super dráhy a atrakce, takže rozhodně doporučuji, jinak vstupné je jednotné takže no problem;)

Jinak se mi tam splnil můj sen! Byla jsem ve starbucks konečně!! A dala jsem si kokosové frappuccino:33 Byl tam taky Talyweijl, ale radši jsem nakoupila dárky pro rodinu a přátele, chápete..:D (ono se klidně mohlo stát, že bych to tam všechno utratila). Ve Švýcarsku bylo také spoustu čokolády to víte Lindt a ták:3 No prostě doporučuji, výborné jídlo, obchody, zábava a není to ani tak daleko!:)

No ale teď už o té aktivitě..

Dlouho jsem nepřidávala, páč jsem měla bouřlivé období s rodičema a .. no však chápete. Teď je to snad doufám už dobrý, na blog budu přidávat normálně;) Ale jen co jsem se vrátila ze Švýcarska, učitelky prý nešetří plány na písemky. Hej ale to je fakt hrůza, se jen vrátíte a píšete 3 písemky! (doufám, že nám to nedají napsat všechno). Ale to asi znáte taky, konec roku se blíží a je třeba dobrat všechno..ale s ním taky přichází PRÁZDNINY! Už aby to bylo. Snad jen říct, děcka musíme to teď přežít, učitelé si nás teď asi budou vychutnávat, ale i oni se jistě těší na dva měsíce volna;) Pak už to půjde rychle;)

Mějte se krásně, Miranda:)

3 komentáře:

  1. To je dobře, že ses měla dobře :) :D Spaní v autobuse taky úplně nesnáším, nemůžeš si natáhnout nohy, musíš spát v sedě a je to celkově dost nepohodlný :/
    Na prázdniny se už mega těším, posledních pět týdnů! :3 (u mě navíc posledních 5 týdnů v téhle škole :D) Už teď někdy zaslechnu letadlo... Ach jo, jak já se těším! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jžš, co mají všichni s tím Starbucks? To je to fakt tak dobrý? :D Jo, taky nám naplánovaly hodně písemek, ať se to pokazit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děláš si srandu? Starbucks je prostě uplně mňam♥ když si tam zajdeš nebudeš chtít chodit jinam :D

      Vymazat