středa 19. března 2014

Vyhazovači v klubech

Vyhazovači v klubech

Kdo má dodatek Po Setmění, tak se určitě setkal s vyhazovači. Kdo ne, tak to jsou většinou Simíci mužského pohlaví (někdy i ženy), kteří stojí u vstupu do nějakého luxusního nočního klubu nebo salónku. 

Jejich práce je hlídat, aby do daného klubu či salónku nevstupovali Simíci, kteří nemají dostatek společenských hvězdiček (hvězdičky slávy). Ty potom vyhodí, jelikož je tam nemůžou pustit. 
Ale, pokud máte peníze.... Tak můžete vyhazovače podplatit. Máte na výběr z tří různě vysokých cen. Já jim dávám tolik, kolik nejvíce jde, aby mě hned na první pokus pustili.

Pak je tu ještě jedna možnost a to proplížit se. Je dobré si vyhlédnout chvíli když vyhazovač nestojí u dveří a třeba se baví s nějakým Simíkem a vy máte příležitost se proplížit. Jakmile se dostanete do "chráněného" prostoru tak si dávejte pozor, aby vás nějaký SImík nenahlásil. Několikrát se mi to stalo a pak jsem musela jít rychle domů, jelikož mě vyhodili asi po 1 simíkovské hodině, takže to moc za to nestojí. Radši uplaťte vyhazovače a bude to lepší!



Aňulí

3 komentáře:

  1. Dobré rady ;)) Jinak krásné obrázky,ty poslední mě docela pobavily :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo vyhazovači mě vždycky štvali.. Hlavně když mě vyhodili z klubu..:D Super rady..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem vyhazovače většinou podplácela :D

    OdpovědětVymazat