sobota 22. března 2014

House of the Future

♦HOUSE O THE FUTURE♦

Ahoj, dnes bych Vám ráda představila můj první futuristický dům inspirovaným dodatkem Do budoucnosti.

Je to něco úplně jiného, než to, co jsem do těď stavěla. Nebylo to tak lehké, hodně jsem nad tím přemýšlela a navrhovala všechno možné až z toho vzniklo tohle.

Pro počet osob: 3+roboti
Město: Oasis Lading
Čas: cca 3 hodiny

Doufám, že se Vám bude můj domek z budoucnosti líbit:)
Dobře se bavte:))

Zadní strana


První patro

V prvním patře se nachází

Hala (propojena s kuchyní a jídelnou): Fialovo-modro-šedá prokládaná stěna cihlami je se souladem s druhým typem stěny a to se šedými kamennými deskami. Abych příliš nerušila tyto barvy, pro podlahu jsem zvolila neutrální a tlumenější béžovou barvu koberce. Celá výbava kuchyně a jídelny ladí s černou a bílou s výjmečným výskytem modré barvy (v podobě holorostlin a osvícení spodku pultů).


Obývací pokoj: Malá roztomilá místustka s futuristickou televizí a rohovým gaučem je obývací pokoj. Naprosto dostačující, jelikož v domě toho nalezneme více v podobě obývacích pokojů a společenských místností. Proto ta náhlá skromnost. Malá místnost se sice snadněji prosvítí světlem, ale světla není nikdy dost! Proto okna z kuchyně směřující sem, aby kdokoli u plotny měl například přehled o počasí;D Dalším světlem jsou zde velké zářící světla. Jedno vysoké uprostřed stropu a druhé na stěně v podobě béžových a žluto-bílých čtyřúhelníků a další u stěny (není zde vidět).




Nekonečná garáž: Název "nekonečná" si garáž získala tím, že jsem na přední stěnu místnosti umístila zrcadlo. Ovšem kdyby Simíci opravdu jezdili autem až do garáže, nevím nevím jestli by je nezachytil určitý oční klam.



Venkovní pobyt: Celým středem celého dění zahrady je jakási středová socha, která drží celou váhu druhého a vlastně i třetího (střešního) patra. Ale jsme v budoucnosti, tak proč bychom si to nedovolili? Vedle bazénu je podlaha z bílého vroubkovaného kovu, a tak nějak zasunutě do vody zde vyčnívá symetrický polo-ostrůvek s modrobílými křesly.



Pracovna (výrobny Plumbotů): Vzhledem k tomu, že majitelka domu tráví většinu času zavřená v této místosti, jsem se jí snažila poskytnou mnohem více přírody a světla. V této místnosti se nachází několik velký okna na rozích vedle sebe (jsou to podstatě dvě místnosti, které jsou propojeny hranatou klenbou). Pokoj je vystylovaný podle motivu Plumbotů. Použila jsem rekvizity z dodatku Showtime a zařadila je jako doplňky do místnosti. 



Obrazová místnost: V obrazové místnosti, má majitelka domu hlavně místo na své fotky z cestování v cizích zemích. Je to podstatě druhý obývací pokoj, ovšem větší a s venkovním prostředím propojen pomocí klenby a jemné záclony. Nachází se zde velká domácí kino televize. Sedačku i stolek jsem použila stejně jako u prvního obýváku.




Druhé patro


V druhém patře se nachází

Hala: Hala je místo, kde se Simíci většinou moc nezastavují. Jsou tam hlavně proto, aby přešli z jedné místnosti do druhé a to já jsem se snažila trochu změnit tím, že jsem tam postavila piáno! Když nějaký Simík hraje ostatní se zastaví, uklidní se a zaposlouchají se, tím pádem hala nebude pouhým rychlím přechodem. Je v sobě navzájem rušivých barvách, které ale černé piáno tak trochu doladí do stability.



Ložnice: Ložnice pro dospělé se nachází v TOM špičáku, který podpírá zahradní fontánka. Chtěla jsem ložnici udělat lehkou a proti-gravitační. Modrá je barva uklidnění a mě zrovna tato modrá velmi připomíná obecný futurismus. Proto taková obecná futuristická ložnice.



Ložnicová koupelna: Tato koupelna je zde zpřístupněna k průchodu do ložnice. Byl to můj původní záměr abych se se Simíkama nemusela plahočit po celém do mě do některé z koupelny nevím kde. Je naprosto dostačující i za to první patro. Nachází se zde "Sprcha vše v jednom" tudíž to praktičnost podtrhuje. Koupelna se nese v podobném stylu jako ložnice.


Párty terasa: Tato terasa je snad přímo předurčena pro párty. Je zde výřivka, bar posezení, krásný výhled na hvězdy.. co víc si přát na párty? Snad jen ty hosty a dobrou zábavu. Na střechách a terasách jsem si vyzkoušela styl v jakém se nese celé město. Tím, že na terasy dávají umělé trávníky s květinami. Tento nápad se mi velice zalíbil a i když jsem si myslela, že je toho moc, uklidnil mě pohled na ostatní somy ve městě a já z jistila, že tam toho přece moc nemám:D


Kristalická terasa: Na druhém ostrůvku busovy se nachází malá krystalická zahrádka. Ta sbírka není stoprocentní, ale ono to chvíli trvá než to vypěstujete, nebo najdete někde v poušti. A než to vyroste..:D


Pracovna: Přesně na toto místo, se chodí celá rodina přivzdělávat. Je zde velká knihovna, futuristické šachy, Digi tóny, malířské plátno a to vše z budoucnosti! Komu by se pak nechtělo učit? To by byla větší zábava! Ve stylu tmavě-modré budoucnosti.



Třetí patro


Ve třetím patře se nachází

Pokoj pro teenangerku: Majitelka tohoto pokoje má opravdu ráda růžovo-pleťovou barvu! Celý pokoj se nese ve stejných barvách a rovinách. Bílá, jemná, růžová, pleťová, šedá.. U tohoto pokoje jsem si na detaily celkem potrpěla: kytara, časopisy, cédéčka.. to co se hodí do pokoje!




Pokoj má dvě části: jednu spící a druhou pro zábavu a učení. Zajít si do pokoje, podle toho jakou mám náladu to by se mi taky hodilo! Samozřejmě spací kokon nesmí chybět v takové fázi věku se představivost rozvíjí takže..meze se nekladou :D



Koupelna: Koupelna se nese ve stejném duhu, jako celý pokoj jí obklopující. Po stěnách jsem zachytila trochu růžové zebry, tak se nelekněte:))




Toť vše! Doufám, že se vám dům líbil:))

S láskou Miranda♥ Krásný víkend:))

5 komentářů:

  1. Ten je krásný, moc se ti povedl :) Nekonečná garáž je zajímavá :D Nechceš být designerka, když to tak hezky slaďuješ a popisuješ? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky i říkám Katee:)
      Úplně úžasně staví a má na to obrovské vlohy!:3

      Vymazat
  2. Holky asi vás zklamu, ale na bytový design jde v dnešní době hrozně moc lidí a mnohem, mnohem lepší než já. I tak vám hrozně moc děkuju, vaše chvála mě moc těší:))

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to fakt libově :3

    OdpovědětVymazat
  4. Je to nádhera :3 já bych u toho určitě nevydržela :D dáš to prosím na stažení? :P

    OdpovědětVymazat