čtvrtek 6. února 2014

The Sims slaví 14. narozeniny!

The Sims slaví 14. narozeniny!

Ahojte:) Možná už někteří víte, ale hra The Sims oslavila svých 14. let! Je to neskutečné, jak je hra čím dál tím více populárnější. Já jsem osobně moc ráda že tuto hru hraji. 

Nějaké ty fakty na začátek...

  • Kdybychom vzali všechny krabice s The Sims, které mají lidé z celého světa doma, a položili je vedle sebe, takto vytvořený pás by více než dvakrát obepnul planetu Merkur. Dohromady je to více než 33 250 kilometrů her The Sims!

  • •Hráči vytvořili více než 20,3 miliónu sousedství, přičemž v každém z nich bylo přibližně 120 Simíků. Kdybychom vytvořili kontinent Simíků, měl by více obyvatel než Německo, Francie, Austrálie a Spojené království dohromady!

  • •Naši hráči vytvořili a nahráli na Výměnu The Sims 3 více než 892 000 domů. To je skoro tolik jako v celém Singapuru!

  • •Více než 300 nejoblíbenějších hudebních interpretů světa nahrálo své písničky v simštině; to jsou celé hodiny originálních nahrávek od umělců oceněných Grammy, jako jsou třeba Black Eyed Peas, Fun. nebo Christina Aguilera.

  • •Na celém světě bylo prodáno více jak 175 milionů kopií hry. To je více než jeden titul The Sims pro každého Brita!

Série The Sims 3 vydělal víc než 3 miliardy dolarů. Můžeme ji tedy řadit do kategorie stejně úspěšných kousků jako je Avatar, či Titanik.

  • •Prvním objektem ve hře byl záchod. A simíci nechávali prkénko nahoře.

  • •Před vznikem ptačí, či prasečí chřipky vložil Will Wright, tvůrce hry, záhadný virus zabíjející simíky. Na internetu panovaly vášnivé debaty, jak se viru zbavit a z čeho pochází. Fanoušci nakonec spojili své síly a přišli na to, že infekce pochází z morčat a dokázali smrt odvrátit.

  • •Francouzi si hru natolik oblíbili, že vyrobili oficiální poštovní známku se simíky. Tomu se říká oddanost!

Dárek pro hráče

Co by to bylo za narozeniny, kdyby nám EA něco nedarovala?:D
Ano, EA nám dává dárek! Pouze pro hráče, kteří mají zaregistrovanou základní hru, tak mají možnost si ZDARMA stáhnout kolekci Moje městečko. Tedy pokud ho ještě nemáte.
Stáhnete: ZDE

 Aňulí

11 komentářů:

  1. Ahoj , nechtěla bys se účastnit soutěže o nejlepší blog o the sims?Jestli ano, navštiv můj blog a zapiš se:D

    OdpovědětVymazat
  2. odkaz na blog-http://thesims3hanca.blog.cz/
    dík

    OdpovědětVymazat
  3. Tý jo 14 let! :D
    33 250 km - Wow velké číslo

    OdpovědětVymazat
  4. The Sims 3 slaví 14. narozeniny? Těsně vedle, ale opravdu jen těsně :-D https://www.google.cz/search?q=sims+3+release+date

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, bylo to mysleno jako celá série The Sims :)

      Vymazat
    2. A nebylo by jednodušší u psaní přemýšlet, psát co bylo myšleno, než psát nesmysly a pak vysvětlovat, že píšu něco jiného než co myslím? ;-)

      Vymazat
    3. Omlouvám se. Omylem jsem tam napsala tu "3" ,síla zvyku. Stane se:)

      Vymazat
  5. 14 let je fakt úspěch :) A poštovní známka? Wow! :D

    OdpovědětVymazat
  6. To už jim je 14? Teda před osmi lety jim bylo čtrnáct. Tedy teď v roce 2022 je jim dokonce 22 let. A přitom je to věc, co mi jako malé holce ukázala, jak může vypadat profesionální návrh interiéru. A vlastně mě nasměrovala k tomu, že se návrhy interiéru staly mým oblíbeným koníčkem a teď už dokonce i zaměstnáním. ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Však jim samozřejmě gratuluji. A za pár měsíců to bude 15 let dokonce. A já jsem dneska ráno četla, že se dokonce chystají The Sims 5. Považte... po takové době. A prý to má způsobit docela velké haló, tak jsem fakt zvědavá, s čím přijdou. Jediné co se ví, že by to mělo být free to play. Což je fajn, akorát tam budou mikrotransakce. A taky by to mělo být realističtější. Co třeba kdyby tam byly přírodní katastrofy s tím, že bude nutné zajistit pronájem elektrocentrál při výpadku proudu? To zní zajímavě, že?

    OdpovědětVymazat