sobota 15. června 2013

Prázdniny♥

Prázdniny, už jen za 13 dní!!!

Na teploměru stoupá rtuť do výše dvaceti stupňů a prodejny se začaly zásobovat opalovacími a samoopalovacími krémy. Léto je za dveřmi! Do prázdnin už chybí pouhých třináct dní!
Školní rok 2013 skončí přesně v pátek 28. června (2013)
Nemůžu se dočkat na ten pocit když v pondělí vstanu a nepůjdu do školy! Taky se nemůžu dočkat na svou sestřenku. Jsem jedináček, takže zábavu s menšími dětmi si moc neužiji. (No s těmi většími..:D bez komentáře..) a jinak mě čeká Chorvatsko, tenisový tábor a pobyt u babičky. Ale první týden se nehnu od počítače a hlavně od The Sims 3, obstarám si tropický ráj (vidím to na download). Ale rozhodně Vám pak o tom napíšu:)

..Volná diskuse..


Miranda:*

8 komentářů:

  1. To mi povídej, já už se nemůžu dočkat. Pomalu už počítám dny. :D My jsme měli jet s mamkou do Dubaje, ale tak ještě se uvidí, možná tam pojedeme až v říjnu. :/ Takže prázdniny celkem zabitý, ale i tak se těším :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já se nemůžu dočkat,ááááá:-D
    (anetinka84)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se tak těším! Už jen 13 dní... :)) My nikam do zahraničí asi nepojedem :/ Škoda, no :( Fotka je nádherná!!!

    OdpovědětVymazat
  4. No těším se na ně, sice celé prázdniny se budu učit, ale těším se! :D

    OdpovědětVymazat
  5. no... my už se pekelně těšíme :D jedeme spolu k moři a na Slovensko, máme milióny plánů jen u nás ve městě.. chystáme spoustu bomba věciček na blog.... prostě prázdniny jak se patří! :D a my si je hodláme pořádně užít :) jinak ps: ta fotka se povedla :) úplně na nás dýchla atmosféra prázdnin ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Já se taky hrozně těším, krásná fotka :)

    OdpovědětVymazat