čtvrtek 10. ledna 2013

Paparazzi

Paparazzi

Jak velké hvězdy tak i ne tak známý Simíci mají velké problémy s těmito osobami. V podstatě Vás přistihnou v jakékoli situaci a Vy o tom ani nemusíte nic vědět. Pak se jedná o to jestli je to falešné či pravé zahambení.

Co když potřebuji aby si mě všimli?

Jestli potřebujete aby si Vás paparazzi konečně všimli, není nic jednoduššího než na ně kliknou a zvolit "přilákat pozornost". (musíte být ovšem celebrita tzn. mít alespoň jednu společenskou hvězdičku) Vetšinou za Vámi, ale příjdou sami. Buď to něco sepisují nebo Vás rovnou fotí. Při dosažení tuším dvou společenských hvězdiček jsi troufnou Vás sledovat i doma. Ano je to děsivé, ale opravdu většina paparazzi chodí ke známým celebritám až k nim domů a čekají na ně než vyjdou z domu. Někdy jsou až tak troufalý, že se vám dívají do oken a to tak, že pak vidí váš celý dům, všechny Simíky co dělají, kde jsou atd..,ale to jen ve výjmečných situacích kdy OPRAVDU nemá co na práci.

Ale nebudeme si tady povídat o tam jak jsou paparazzi špatní, mají i své dobré stránky, kterých je třeba využít! Díky nim se můžete dost dobře proslavit a to hlavně tak, že budete dělat trapasy.
Tohle mě baví ztrapňovat Simíky a je to také velmi jednoduché;)
  1. Usnout na veřejném prostranství
  2. Milovat se na veřejném prostranství (vířivka, výtah, sprcha..)
  3. Počůrat se
  4. Podvádět Vašeho přítele/přítelkyni
  5. Poprat se v klubu
Více informací o tom, jak se proslavit: ♦ZDE♦
Miranda

3 komentáře:

  1. jé to je dobrý..prosím mohla bych se vás zeptat když mám stáhlou hru sims 3 a chci si stáhnou the sims 3 mapř.povolání snů jde to? a jak to nainstalovat. Děkuju moc a prosím napište na můj mail nika.mor.kos@seznam.cz děkuju!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, prosím, chtěla bych se zeptat, v jakém dodatku jsou ty paparazi? :D Děkuju

    OdpovědětVymazat
  3. Po setmění :D :3 :D :D XD

    OdpovědětVymazat