neděle 7. února 2016

Judy Arrow life 2

Žovot Judy Arrow 2


Jade toho měla už plné zuby. Chtěla Judy pořídně ublížit a pomstít se. Rozhodla se, že Candy požádá o ruku.
A tak se také stalo. Před jejich domem při západu slunce.


Candy samozřejmě nabídku přijala s velkou radostí. A aby nezahálely tak si dokonce na místě vyměnily snubní prstýnky. A byly svoje!


Teď přišla řada zase na Judy. Vzpomínáte si na VICTORII, jak ji oplodnil mladý Don Juan? S tímto "dobrosrdečným" mužem, terý své děti stříká kde se dá si to domluvila i Judy.


Rozhodla se si s ním udělat dítě. A to by nebyla Judy, kdyby to nebylo na speciálním místě. Proč ne zrovna v křoví za domem?


Po pár dnech tu novinu oznámila Jade.. No byla v šoku. Ale co se dá dělat. Nezuřila.. spíš byla překvapená kam až to nechala zajít a navíc, počítala s tím, že když si to dítě udělala Judy, tak se o ně taky bude starat!


Judy to brala skutečně lehkovážně. Těšila se na přírůstek a měla celkem srandu z toho jak ztloustla. (Schválně jestli to dítě bude mít také růžové vlasy.. :D )


Nastal čas a dítě chtělo ven. Judy se dopravila do nemocnice aby vše mohlo proběhnout bez problémů. Nejprve se poptala na recepci.. no asi to bylo k ničemu, protože tam pak další dvě hodiny čekala.. (koho zajímá, že rodí že..? :D )


Když konečně byla na sále, převzala si ji doktorka (moje Siminka ELIE, která už nám pěkně vyrostla z puberťačky). Zákrok vypadal.. no děsivě. Přístroj jí začal strkat lahvičku od mléka někam do žaludku a pak z lahvičky vystřikovat mléko.. no absolutně jsem to nepobírala :D


Ale na to jak to vypadalo hrůzostrašně, se Judy narodili dva krásní chlapečci. Pojmenovala jsem je naprosto drsně. Hector a Achilés (film Troja, pokud neznáte doporučuji! Brad Pitt je prostě boží! :D )


No a tady už máme vyrostlého Hectora. Jak to letí.. Judy si s ním skvěle rozumí i když není uplně pohybově nadaný a jde mu spíše škola.


Zato Achilés je pořád zalezlý v bazénu a pořád někde běhá. Judy ho učí základy fitness, jak jsou důležité bílkoviny atd.. a snaží se ho nabudit.


To, že ty dvě bydlí spolu nic neznamená.. Stejně každá spí s jiným/jinou.. tomu se říká volný nezávazný vztah.



Jenomže Jade zastárla.. (Judy nestárne, kupuji jí lektvary mládí). Život je už hold takový.. kdo ví co bude dál..



Co myslíte, že se stane příště?

Krásný den, Miranda:)

Žádné komentáře:

Okomentovat