neděle 22. listopadu 2015

Weisovi (3)

Pokračování rodinky Weisových 

Kde bych začala? Asi bych Vám ráda připomněla začátky této rodinky, protože členové se nám trochu rozrůstají, tak aby jste byli v obraze. 
Rodinu si můžete připomenout: ZDE a ZDE

Mladá láska Belly Bakalářové a Mikea Weise nám krásně rozkvétá:3
Tento zamilovaný páreček je pospolu téměř každou chvíli, zanedlouho je čeká maturita!

Bella odmaturovala se samými jedničkami a Mike? Ten byl rád, že to prolezl:D Oba dva to zvládli skvěle nakonec. Po maturitě je čekal maturitní ples a poslední dny na škole, protože je oba dva čeká další kapitola života!

Mike a Bella oslavili své narozeniny ve velkém! Mamka Evanel uvařila plno dobrot, jako třeba její pověstné zeleninové špagety a žemlovku z domácích jablek! Hmmm:3 úplně to provonělo celý dům. Pak jen trochu nepořádku, ale služebná jim pomohla po tom, co jim snědla dort:D 

Ale, ale, copak to tady máme? Zdá se, že Mike to bere vážně! Pozval Bellu jednoho letního večera na pláž. Zaplavali si, hvězdy svítily,... a příležitost využil k velkému kroku: Bellu požádal o ruku a ona řekla "ano"! 


Takže se nám plánuje svatba, ale to necháme na další článek tady tuto pasáž. Už to mám promyšlené, tak teď budu hodně hrát a fotit!

Eddie se stará o domácnost stejně dobře jako Evanel. Oba dva jsou, ale pracovně vytížení, jelikož Eddie je velitel místní požární stanice a nikdy neví, kdy zazvoní zvonek. Naštěstí nemusí být na požární stanici, tak se stará ve volném času o děti. Především o Jamie, která je nejmladší. 
Rose je už větší a oslavily narozeniny!

Z Rose se stala krásná puberťačka, která má před sebou nejlepší období svého života. Je to beznadějná romantička, která má ráda večírky a je především chytrá po její mamce Evanel. Bude pokračovat v jejich stopách medicíny?

















Jamie nám taky trochu poporostla, je to velmi nadané děvče, ale je trošku odtažitá v některých situacích, stydí se, ale třeba ji to časem přejde. Čas vše ukáže, je přeci ještě malá:)


















Bella vaří pro celou rodinu. Rodina tráví spolu hodně času a pořádají rodinné sešlosti. 

Evanel čte před spaním Jamie pohádku na dobrou noc. Uloží ji ke spánku a půjde studovat materiál na operace, protože má plno práce. Doktořina je náročná práce, která vyžaduje plno zodpovědnosti, nikdy nevíte, kdy bude pohotovost!

Aňulí

Žádné komentáře:

Okomentovat