neděle 19. července 2015

LeGibtonnová

Izabella LeGibtonnová


Izabella LeGibtonnová žije ve Slunečném pobřeží ve veliké luxusní vile. Její rodiče bydlí v Bridgeportu, zatímco si jejich jediná dcera plně užívá života v ráji. 
Izabella je nezaměstnaná, proč by také někde pracovala, když má bohaté rodiče, obrovskou vilu, každou chvíli nějakou tu party u bazénu s přáteli,.. zkrátka vše, na co si jen vzpomene.

Možná si říkáte, proč jsem dala tady obrázek této vlajky. Pro ty, kteří neví, tak jde o vlajku homosexuality. Označuje se často jako "rainbow flag" nebo "duhová vlajka". 
Divili by jste se někteří, ale 17.5. je den homosexuality.
Vlajka má 6 pruhů a každý nese jinou barvu a s tím odlišný význam.
Červena- život
Oranžová- Zdraví
Žlutá- Slunce
Zelená- Přirozenost
Modrá- Dovednost
Fialová- Duchaplnost

Odpověď na otázku, proč jsem tady dala tuto vlajku, tak Izabella je jinak orientovaná. Zkrátka lesbička☺Udělala jsem to tak naschvál. Hru mám plnou klasických párů, kteří mají děti a klasický happy end. Znáte to. Chtěla jsem vyzkoušet něco jiného a musím říct, že je to oživení v té hře, takže pro ty, co se nudí, zkuste to taky! ☺




Izabella pořádá opravdu dost často párty. Vždyť je letní počasí a úplně to k tomu nabádá! Nechybí bazén, vířivky, plné soudky limonády s kapkou alkoholu.

V domě má taky poměrně velké domácí lázně, kde jí dává masáž její kamarád. Se svou orientací se Izabella vůbec netíží a dává to vědět všem okolo sebe. Když se najde nějaký Simík, kterému to dělá problém, tak si ho nevšímá, protože ví, že má dost přátel, kteří s tím nemají nejmenší problém.

Tady vidíte její první přítelkyni Joy. Vlastně i současnou :D Seznámily se na pláži, takže v celku romantické. Joy je starší od Izabelly, takže už není tak bláznivá jako ona. Zkrátka už ji přešly takové ty "puberťácké léta"


No a tady můžete vidět, že Izabella není bohužel moc rozumná a když to přežene u soudku, tak si zadělává na pěkné problémy s úplně neznámou holkou, která jí přišla na akci, kterou pořádala.



No :D Sama jsem si to trochu zkomplikovala v té hře, vím, že bych to neměla takto dělat a podvádět, ale pořád to nemá na jednoho Simíka, který má dítě s každou ve městě a máš okolo 50ti ne-li více potomků :D
Můžete si ho připomenout ZDE a ZDE!!!
Chystám další články o tomto nezkrotném Simíkovi, tak se máte na co těšit!:)))
V každém případě, jsem zvědavá, jak to nakonec udělám, jestli nechám Izabellu, aby se přiznala Joy, nebo to nechám tak, ale zase mohla by být sranda :D

Aňulí

1 komentář:

  1. Zajímavá simka... Mimchohodem, když už jsme u té homosexuality - LeGibtonnová jakožto zkratka LGBT? :D

    OdpovědětVymazat