úterý 10. února 2015

Weisovi (2)


Weisovi (2)



Malý uzlíček Jamie 

Jamie je nejspíše poslední dcerou Evanel. Je to zatím bezstarostná holčička, který si pořád hraje s jejím imaginárním kamarádem. Už mě to štve, jak ho pořád drží v ruce:D

Pořád si nejsem jistá, ale nejspíše to bude taková ta černá ovce rodiny, která se bude odčleňovat. Ale já to ještě nějak vymyslím. Chce to čas.


 Bella Balaklářová

Mike zatoužil po první lásce a zanedlouho potkal ve škole na chodbě o rok mladší Bellu Bakalářovou. Opravdu jim to sluší a vypadá to na vážný vztah. Třeba Bella bude součástí Mikeovi rodiny v budoucnu, která se bude dál a dál rozrůstat do neuvěřitelných rozměrů!



Rose je bystrou školačkou, která chce objevovat svět. Už teď má jasné vize. Chce cestovat zejména do Číny a tam se zabývat čínskou medicínou. Chce být lékařka po své mamince... tradice je hold tradice.


Eddie se hodně věnuje své profesi.hasič. Je na vrcholu kariéry, tak už má více prostoru věnovat se rodině. Hlavně, aby nám neusnul na vavřínech!


Ehm, Eddie? Máš poplach! Odlož ten mobil a běž pomoct lidem v nesnázích!
Teď doufám, že tuto jeho akci nevidělo moc Simíků!
Eddie byl opravdu líný :D to nic, každý jsme občas líní.Zzzz



Evanel se snaží předat pár zkušeností a dobrých tahů své dceři Rose.


Evanel pomohla Rose namíchat lektvar, který ji umožnil přeměnit svou imaginární kamarádku v reálného Simíka! Doufejme, že se to podaří bez zbytečných komplikací.



Všichni milují večírky a co teprve den Sněhové vločky! Všichni jsou zváni.
Evanel napekla sušenky a udělala maso na kari, zpívaly se koledy, rozdávaly dárky a hrálo se na klavír! 


Byl to opravdu skvělý večírek. Škoda, že den Sněhové vločky je jen jedenkrát za rok.



Aňulí

1 komentář:

  1. Pěkné.:-) Vždycky mám ráda nakouknutí do simíkovských rodin:-) Zveřejni pak, prosím, jak to dopadlo s Mikem a Bellou, nebo jak se vyvedl živý imaginární kamarád!:-D Už se těším.

    OdpovědětVymazat