sobota 14. února 2015

Lambert Family 2

Rodina Lambertových 2



Stacy po porodu hodně přibrala. Jak by taky ne když jedla podstatě za tři lidi!
Ne že by jí to v jejím povolání nějak omezovalo (to spíše naopak když je kuchařka), ale už k vůli pocitu měla chuť zhubnout. Nebýt tak oplácaná a zpět shodit to, co přibrala.


Nejen, že se jí to povedlo, ale změnila i styl oblékání.. no styl vlastně úplně ne, ale každopádně má nový svetr:D Líbí se mi tedy mnohem více když je fit! Za to úsilí, běhání, cvičení, pot a vyčerpanou energii to přece stálo!

 

Co se týče holek, užívaly si ještě svého dětství na hřišti. Chodily ven s kamarády, šplhaly po průlezkách, bavily se..
Dokonce i Dona se často zapojovala do různých her a aktivit s dětmi. I přes to že byla samotářka, která si spíše ráda četla někde zavřená v pokoji se nějak začala více socializovat!


Celé to vypadalo jako velká šťastná rodinka.. Ano byla to pravda, koho by napadlo že jim musely odpojit elektřinu k vůli nezaplaceným účtům, koho by napadlo, že vyhořely.. No jo, zase mi jich bylo líto tak jsem se o ně prostě musela postarat. Pomocí CHEATŮ (i když se příliš nepřikláním k jejich používání).


Každopádně nic není nekonečné a děti stárnou a dospívají. Z Dony a Elie jsou pěkně vypočítavé teenangerky! Tak vítejte mezi námi, jistě si užijete spousty zlomených srdcí, rychlých změn nálad, špatných známek..ne dobře a užijete si spousty zábavy, lásky, přátelství..a já se u toho ještě budu bavit:D



V prvé řadě Dona už není tak uzavřená jako na začátku svého dětství. Cvičí si dovednost psaní.. Co kdyby byla spisovatelka? Seznámila se dokonce s Bellou Gothovou. Zdá se že jsou z nich velké kamarádky.




Dona se v tom ale poněkud rozjela. Hormony jí jistě pracují, ale to snad neznamená, že příjde na prvního kluka, kterého objeví! No tak uvidíme co z toho vzejde, každopádně všechno je jednou poprvé a ať si to sama vyzkouší, spadne na zadek a poučí se. Ale třeba jí to s tímhle výjde:D (aspoň na nějakou dobu nebo tak..)

Budu upřímná. Ve městě najít kluka teenangera je fakt skoro nemožné! A za těchto podmínek se jí možná ani.. no to zas ne:D Posuneme se k Ellie.


Ellie měla spíše opačný problém. Kluk se jí líbil, skvěle si rozumněli, měli si co říct, o čem povídat, vlastnosti kompatibilní! Ale znala ho už od dětství. Již jako malá si s ním hrála i když on byl dospělý. Teď teprve pocítila co to znamená a jak důležitý pro ni on je. Jenže co s tím? Je přeci tolik starý na ni.. Má si počkat? Ale co když bude čekat zbytečně a on jí nebude chtít..


 ♥♥♥Ale vždyť všichni víme co znamená láska a že v tomto případě věk, vzhled, či jiné předsudky nehrají roli. Když ho/ji miluješ prostě není co řešit. A když spadneš na hubu, tak jen v případě, že si pak řekneš, že to stálo za to! ♥♥♥

  • Jak budete trávit Valentýna (popř. s kým)?
  • Nějaké dárky?
  • Jaký máte názor na tento svátek?
To bylo něco ode mě k dnešnímu Valentýnu. Neznamená větší lásku, než kterýkoliv jiný den. Je to přeci den Valentýna (ochránce všech zamilovaných), který zemřel mučednickou smrtí za to, že oddával zasnoubené páry, které se milovali. Tak slavme lásku lidičky!:)

Love bonuus:3



S láskou Miranda:*

3 komentáře:

  1. Kde sezenu náčrtník do TS3 ??

    OdpovědětVymazat
  2. Jé:-) jsou z nich pěkné puberťačky:-D; Valentýna nemám moc ráda - tím pádem ho ani neslavím, ale nemám nic proti lidem, co ho slaví; už se těším na další pokračování z téhle rodinky:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkná rodinka :D Z holek vyrostly kočky :3 Těším se na pokračování.

    OdpovědětVymazat