úterý 16. prosince 2014

Weisovi (1)

Weisovi

Ahojte, mám pro Vás další moji rodinku!
Tato patří mezi moje oblíbené:) Doufám, že se vám bude líbit.


Začala to jednou jednoho letního večera. Evanel a Edd se setkali na večírku svých společných přátel. Hned mezi nimi přeskočila jiskra. On jako hasič ji doslova očaroval a ona jako chytrá a diplomovaná doktorka ho okouzlila svým šarmem a inteligencí.

Tito dva věděli, že mají jistou budoucnost, tak si zanedlouho koupili svůj velký dům a vzali se a měli rozlučku se svobodou.

Evanel a Edd nejsou jen profesně zatížení, ale mají velký společný sen: velkou rodinu.


Zakrátko se Evanel narodil chlapeček jménem Mike. Evanel si užila těhotenství, ale jak jde vidět, tak jí té mateřské dovolené nestačilo.


Za nějaký čas přišla na svět malá Rose. Usměvavá, roztomilá a vnímavá holčička.


Mike byl poslán v dětství na školu (intr), aby se naučil malovat a psát. Je umělecky založený a rodiče ho plně podporují v jeho vzděláváním za uměním! Chtějí, aby vystudoval uměleckou univerzitu a byl spisovatel nebo malíř, protože má jedinečný talent.
Mike se vrátil domů a nyní je teenager. Čeká ho maturita, školní ples a taky nějaké ty lumpárny, aby si užil taky trochu puberty.

Rose umí chodit i mluvit. Zanedlouho z ní vyroste dítě. Rodiče ji určitě pošlou na nějakou soukromou školu, aby měla perfektní vzdělání. Je to přeci tradicí v jejich rodině!

Dotřetice všeho dobrého! Evanel čeká ještě jedno miminko, které zanedlouho přijde na svět.
Doufám, že tři děti, jí budou stačit!


Aňulí

4 komentáře:

  1. Šťastnězelení :-D:-D:-D pěkná rodinka:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů ^^ moc krásná rodinka. Třeba se teď narodí dvojčata :D i když ty už asi víš co se narodilo, že jo? Jen to necháváš na příště. :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neee :(( vůbec jsem se nedostala ke hře :D ale o víkendu to musím vidět,.. už to nevydržím

      Vymazat