sobota 6. prosince 2014

Come back

♥Come back♥

Oznamujeme Vám, že se vracíme na blog! 
Máme plno změn na blogu, tak se na ně pojďmě společně podívat.


Jak to bude s aktivitou?

Blog není naše povinnost, máme plno povinností do školy a také máme mimoškolní aktivity, kterým se věnujeme a nemáme každý den čas psát příspěvky. Takže jsme se s Mirandou dohodly, že budeme přidávat 1-2 články týdně. Pokud bude více času, tak možřná i více:)


AFFS- spřátelené blogy

Milé Affs, omlouváme se, že jsme vám nijak nedaly vědět, ale bylo toho opravdu moc. Stále je, ale chceme, aby jsme si navzájem navštěvovali a komentovali blog. Nebude to naší povinností, ale tak 1-2x týdně, by jsme na vaše blogy chodily a četly si vaše články.
Takže si nás prosím zrušte s AFFS. Pokud chcete můžeme si navštěvovat čas od času blogy, ale nebude toi naší povinností, ani z jedné strany.


Obchod a registrace do MTS(3) klubu

Je nám to moc líto, ale tady toto se všechno musí zrušit, protože nemáme čas každý den počítat komentáře a připisovat vám body. Opravdu je nám to líto. 
Kdo by chtěl, může si cokoliv z ochodu MTS vzít. Napište nám a my vám uvolníme obsah. Ale musíte si napsat!


Blog je nyní zamřený i na The Sims 4

Jak jistě víte, vyšlo The Sims 4. Já i Miranda chceme The Sims 4, takže jsme se rozhodly do blogu zakomponovat i The Sms 4. 
Pod designem/úvodním obrázkem jsou kategorie THE SIMS 3 a THE SIMS 4, ty si jednoduše rozkliknete a můžete tam najít všechny naše příspěvky týkající se dané hry. 
Pak je v pravo klasické menu, které je zkrácené a jsou tam všeobecné věci, které se netýkají The Sims, nebo se týkají obou her.
Doufáme, že vám to bude takto vyhovovat.


Nový deisgn

K tomu snad nic moc říkat nemusím, ale doufám že se vám líbí a jste s ním spokojeni!
Je na zimní/vánoční tématiku. Dělala jsem ho asi hodinu. Původně jsem si jen tak hrála s grafikou a nakonec z toho vznikl design.
______________________________________________________________________________

A jedno veliké díky Vám všem<3

I když jsme teď nebyly 3 měsíce na blogu, stále jste chodili a chodíte na náš blog. Taky jsme si všimly několika zahraničních komentářů, které nás moc potěšily. Vůbec,.. všech komentářů si ceníme!
Doufámže, že se Vámbude tady na blogu líbit a budete se sem rádi vracet.


Vaše adminky Aňulí a Miranda

3 komentáře:

  1. Čau kočky! Jsem ráda, že se vracíte a rozhodně se budeme dál navštěvovat, já teď stejně "affs" nevedu, takže vás mám v oblíbených blogách. :) A se vším, co tu měníte a rušíte počítám i souhlasím - přeci tu nebude trávit celé své mládí. :P

    OdpovědětVymazat
  2. yeeeeeeey :DD A s tím komentářem co jste napsaly souhlasíme :)) Navštěvovat vás budeme asi tak 2x nebo 3x za týden ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Už se na vaše články moc těším, jinak dess je fakt pěknej :)

    OdpovědětVymazat