pátek 29. srpna 2014

Život na moři s Meridith Aedgar 2

Život na moři s Meridith Aedgar 2

Alan už to nemohl vydržet, a proto nastrojil terasu hausbótu svíčkami a zajel až na širé moře aby Meridith mohl s otevřeným srdcem požádat o ruku. Moje hrdličky se rovnou rozhodli, že se při zásnubách i vezmou. Bydlí spolu už jak dlouho a dělí se o společný hausbót. Bylo na čase jejich lásku potvrdit kroužky. Za záře hvězd, teplé letní noci, osvíceni svíčkami na Rajském ostrově daleko, daleko od pevniny.


Moji milouši neváhali a skočili na to. Hausbót museli pěkně rozhoupat ovšm kdo ví co z toho vzejde.. Takové dítě, počaté na širém moři, co by z něj tak mohlo asi být? Mořská panna, potapěč, nebo snad pirát? A že se jim to vskutku povedlo. Meridit je těhotná! Tak uvidíme co z toho nakonec bude..


Jak už jsem vám psala minule, tak Meridith našla láhev s mapou k nezmapovanému ostrovu. A víte co já s tím? Hned jsem tam postavila velký hotel! Ostrůvek to je sice malý, ale nevadí nevadí, hotel stojí pevně na molu nad mořem v četně hotelových věží. Hotel momentálně získal svou třetí hvězdičku a dofám, že se mi z něj podaří udělat ten "Hotelový magnát!". Tak jak by si to Meridith podle svého celoživotního přání vysněla. Ještě bych chtěla dodat, že hotel se určitě objeví v našem štítku ♥NAŠE DOMY♥, kde si jej budete moci prohlédnout i zevnitř. (Pokud to bude možné tak se jej pokusím dát i ke stažení. To bych jistě napsala info ohledně downloadu.)


Ale kdo by bral ohled na těhotnou, upracovanou a zcela vyčerpanou Sminku. No hosté jistě ne. Ti nenažranci nevděční už mě vážnně štvou! A´t dělám co dělám, vždy si něco najdou. A už je to i osobní! Myslím, že do jídelníčku Meridith jim opravdu nic není..Ale nějak se vydělávat musí a ještě když příjde na svět to malé.. To mi připomíná, že bych měla začít budovat pokojíček. Jenže modrý nebo růžový?


Aby se rodiné finance udržovaly v chodu a celkově v plusu nikoli v mínusu, pracuje samozřejmě i Alan. S Meridith mají práci rozdělenou následovně. Ona se stará o chod hotelu a domácnosti, on hledá nové a nové lahve a cesty k ostrovům a novým pozemkům, domů přináší diamanty a škeble  a někdy sebou přitáhne i medůzu nebo humra.


Ranní posedávání v klidu při východu Slunce je jejich častá činnost. (Co jiného by taky těhotná Siminka chtěla dělat že..). Abych nakonec dodala, tak Meridith nenutím jíst žádné melouny nebo jablka aby se mi vyvedlo buď to jedno nebo opačné pohlaví. Vše nechávám na náhodě. A proto se vás ptám. Co myslíte, že se Meridith narodí?


Krásný den, Miranda:))

5 komentářů:

  1. Moc pěkné fotky, i sminka a úprava je moc pěkná :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tokový život bych taky brala,potapění a klid,zavidím simikům. :D

    OdpovědětVymazat
  3. poslední fotky - wow ♥ přijde mi, že mají krásný život.... určitě to bude holka a bude se ráda potápět :D

    OdpovědětVymazat