čtvrtek 7. srpna 2014

Kuchyň pro nenáročné Simíky

Kuchyň pro (ne)náročné Simíky

Tady tuto kuchyň jsem vytvářela 30.7.2014 a je trochu jinší než já dělávám, tak je pro mě v tomto stylu takovou menší premiérou. Nedělám moc barevné kuchyně a už vůbec ne do zelena. V každém případě jsem nejvíce používala věci z dodatku Po setmění a ze základní hry. Dekorace jsou potom stáhnuté někde z výměny.  V kuchyni se nají až 6 Simíků. Mám ráda velké stoly pro větší množství Simíků, kdyby se mi mírně rozmnožili (haha:D) nebo pořádali doma nějaký večírek. V kuchyni není moc spotřebičů jako: mikrovlnka, kávovar a různé drtiče,.. mám ráda, když si Simíci tyto věci dělají sami a tím se jim taky více nabíjí dovednost vaření. takže tak:)




Doufám, že se Vám tato kuchyň líbila! Určitě se těšte na další moje a Mirandiny výtvory a užívejte si prázdniny!:* Teď tu sice skoor vůbec nejsme, ale snažíme se dělat maximum pro Vás a tento blog. Jsme moc rády, že pořád chodíte na náš blog!<3
Aňulí

4 komentáře:

  1. Osobně byhc za kuchyňkou linku vybrala na zeď něco jiného, ale to je věc vkusu. :) Jinak velý palec nahoru, moc pěkná.

    OdpovědětVymazat
  2. Chodíme a rádi! :) i když je kuchyň jednoduchá, je pohodlná a mě osobně se zamlouvá! :)) Líbí se mi.

    OdpovědětVymazat
  3. Pro nenáročné simíky? :DD Děláš si srandu? Ta kuchyně je boží! Fakt moc pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Odkud je to akvárko? PS: Moc hezká kuchyně.

    OdpovědětVymazat