pátek 18. července 2014

Šťastně až do smrti

Šťastně až do smrti

Ahojte, mám pro Vás konečnou část mojí oblíbené rodinky. Rozhodla jsem se to urychlit, protože se z toho pomalinku stával komix:D Nechtěla jsem tu rodinku dávat do celého jednoho článku, protože by byl moc dlouhý a chtěla jsem si to prostě rozdělit na 3 části.

Minule jsem Vám psala o tom jak Kim zjistila, že je těhotná. Mám pro Vás dobrou zprávu. Dítě si nechala. S Harleym se usmířila a porodila krásnou dceru jménem Loreal!


Jak šel pomalu čas, tak Kim se věnovala své práci (rybaření) a zároveň byla na mateřské dovolené a Harley postupoval dál a dál v jeho profesi-plavčík. Harley hodně často bral Loreal sebou, protože věděl, že má ráda sluníčko a vodu.



Po půl roce si Kim s Harleym řekli, že chtějí mít ještě větší rodinu. Jak řekli, tak udělali. Zanedlouho Kim byla zase těhotná a na svět přišly dvě holčičky!:3
Z malé rodinky se postupně stávala velká rodina. 
Na fotce je Kim, která právě přijela z porodnice a svoje malé holčičky si vyndává  "přenosného košíčku"
Jména holčiček: Alice a Claire



Tady už jsou holky větší! Hrají si a učí se novým věcem. Alice se učí chodit, Loreal se schovává v krabici na hračky a Claire si hraje s imaginárním kamarádem^^


Jak můžete tušit, tak Harely požádal Kim o ruku. Teď je to šťatsná rodink. Sice nemají peněz na rozdávání, ale hlavní je že jsou zdraví a šťatsní! Kdo ví, třeba si ještě pořídí nějaké děti, protože Kim a Harley jsou rodinně založení! jsou to skvělí rodiče a mají skvělé děti, které budou třeba pokračovat v rozvětvování rodokmenu.


Aňulí

7 komentářů:

  1. Já tuhle rodinu miluji. Jsou skvělí a mladí.

    OdpovědětVymazat
  2. Suprová rodinka <3 Mají krásný děti :) Roztomilý :D Kim i Harley mě přijdou takový sympatický :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné náramky přátelství! Koukněte ;) http://www.fler.cz/shop/jessy7

    OdpovědětVymazat
  4. Bože môj máš strašne neskutočne peknú rodinu :3333 a dievčatka sú zlaté :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezká rodinka, dala bys jí na stažení?

    OdpovědětVymazat
  6. Jak si na začátku psala, že si dítě nechala, jak si tomyslela? To jako siminka může jít na potrat? V jakém je to dodatku a jak se to dá udělat?

    OdpovědětVymazat