pondělí 21. července 2014

Clinerovi znovu na scénu 3

Tentokrát Clinerovi/X-perryovi

Letní zábava
U Clinerových/X perryových už máme léto a to má každý rád!
Oslavy nového roku jsou tedy v plném proudu a co by to bylo za Silvestra, bez ohňostrojů a jiných výbušnin? Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale ušní bubínky mích drahých Simíků jistě pocítily své.

Takže můj první (Simíkovský) rok s rodinou Clinerových/X-perryových. Jak to letí, od doby co jsem vytvořila Amandu, která se seznámila s Lorganem, který přiletěl z Marsu..Pro ty kdo už si nepamatují, nebo neznají začátek příběhu o této rodině, komix ♥Vesmírné shledání♥ vám prozradí celou historii.

Takže začnu pokračování v jejich příběhu..

Nejprve bych vám ráda oznámila, že malá Genessis oslavila narozeniny. Z malé princezny baletky je rázem puberťačka připravená na další zážitky a nástrahy, které na ni jistě připravím! Lorgan si dal spousty práce v přípravě narozeninové oslavy, tedy hlavně v kuchyni jak on to vaření tak ovládá. A Amanda s jiskrami v očích přihlíží jak jí její malá dcerka roste před očima. Co já vím, Amanda je stále plná života, úspěšná v práci a jakoby vůbec nezestárla za tu dobu, třeba by i měla vyhlídky na nějaký nový přírůstek do rodiny..


Genessis už velice dospěla, ale svou milovanou jen trochu imaginární Fergii má stále při sobě. Genessis si nerada hledá nové kamarády, nebo spíše se na někoho těžko umí uvázat, tak zde má Fergii. Nikdy ji nezklamala, nikdy nepomlouvala a nikdy ji neopustila. Genessis to moc dobře ví a je rozhodnutá jí to v budoucnosti něčím oplatit. Něčím víc než velkým kamarádstvím a láskou k ní..


Jenomže Genessis není tak úplně taková, jakou ji rodiče vidí. Je v pubertě a spousty věcí se změnilo, včetně jejích hormonů a celkového chování. Před svými drahými rodiči, dělá že nic a snaží se s nimi hrát "jakousi hru" aby se nic nevědělo a vše bylo v pořádku. Co já vím jak dlouho jí to vydrží nebo jak dlouho jí to bude bavit.. Když šli rodiče na takové to "rande pro manžele" užít si celý večer jen pro sebe a na chvíli vypadnout z každodenního stereotypu, jejich drahá dcerka toho hned využila po svém.. Večer u sebe doma


Ale abych nezůstávala jen u problematiky pubertálního chování Genessis. Máme zde i Lorgana, který nedávno také oslavil své narozeniny a dostal se tak do fáze dospělosti. Jenomže s dospělostí na něj přišla kromě starostí i krize středního věku. Lorganovo a Genesiino momentální přemýšlení a celkový stav jejich psychyckého stavu se podle mě nachází na stejné vlně. Jak Genessis tak stejně i Lorgan právě prožívají období, kdy mají potřebu si všeho užít a to i za cenu jejich špatné pověsti ve městě.. Ovšem není nic špatného na tom, že se Genessis schází s klukem, mám teď namysli jinou záležitost o které rodiče samozřejmě také nemají nejmenší tušení..Ale ať nepředbíhám. O tom vám povím příště.


Ale abych tak nějak shrnula všechny události, co se v rodině za poslední dobu udály. Výsledek je ten: Každý se chce odvázat (Amanda to pociťuje sice slaběji, ale ono to na ni také příjde), ale na důsledky se raději ohlížet nechtějí. Ze seriózního vtipálka Lorgana se stal blázen, který má pocit, že mu život utíká před očima. Amanda má pocit, že jí v životě něco chybí, ale nemůže přijít na to co to je. Doma se začíná nudit, jelikož práci zvládá skvěle a už ji tam potřebují jen pár dní v týdnu. A Genessis? O té až příště:)

A zde menší bonus jak se baví Lorgan s Amandou když Genessis není doma.


Jak se to bude vyvíjet vám sdělím příště (Pokud samozřejmě budete chtít).

Vaše spekulace o rodině?

  • Zjistí Amanda co jí v životě/doma chybí?
  • Udělá Lorgan nějakou další bláznivou věc, nebo ho jeho krize přejde dříve než čeká?
  • Co může provádět Genessis?
  • Líbí se vám rodiny?
  • Chtěli byste pokračování?
Užívejte si prázdnin a Slunce! Krásný den, Miranda:))

4 komentáře:

  1. Je super, že to popisuješ tak živě :) Určitě chci pokračování, moc se mi to líbí a ráda takové rodinky čtu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zajimavé jsem zvědavá jak se to vyvine.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se líbí ta jejich zelená barva. :D

    OdpovědětVymazat