středa 18. prosince 2013

Život Cortney Alderbug aneb příběh jedné lásky♥

Život Cortney Alderbug 

aneb

 příběh jedné lásky

Ahoj, mám tu pro vás další ze svých rodin. Tentokrát mou nejoblíbenější Siminku jménem Cortney Alderbug.
Má spoustu dovedností na desáté úrovni, jelikož většinu svého času věnuje učením se nových dovedností. V jejím životě se objevila jedna velká láska a o tom už budu psát..

Cortney jak už jsem psala, vždy velice pracovala na tom, aby byla v práci úspěšná a nejen k vůli peněžnímu obnosu, vlastně k vůli tomu vůbec ne, ale k vůli tomu, že ji to bavilo a velmi zajímalo. Pracuje ve vědecké laboratoři což se mnou musíte snad všichni souhlasit, že je to zajímavá práce:) Ale co bylo snad zajímavější byly její mimopracovní aktivity, kterým se věnovala. Fotografování, hra na klavír, věda, logika, komunikace, vaření, sociální sítě, zručnost, zahradničení.. k vůli těm všem koníčkům neměla moc času ani na žádný románek až jednou přece jen se někdo našel!



Jmenoval se Adam Foldinere. S Cortney si byli tak blízcí. Cortney, ale nebyla ve vztahu ta, která by chtěla všechno hned. To vůbec ne! Dávala si velice na čas než s Adamem začala chodit, zdálo se všechno tak krásné a romantické a spolu jim to velmi slušelo, kdyby nebylo spolubydlících..


Cortney ubytovávala dva spolubydlící za celkem vysoký nájem, vzhledem k velikosti jejího domu. Jednou z nich byla Jenifer Delinor. Štíhlá, mladá, tmavá blondýnka se sklony k flirtování a nevěrám. Cortney si s ní, ale velmi rozuměla, byly to nejlepší kamarádky. Vždyť spolu k tomu všemu bydlí!

Cortney, ale věděla že její milý Adam je moc hezký muž, ale byl to beznadějný romantik a že zrovna trpělivá Cortney vsadila na jeho povahu..

Jak asi někteří vědí, beznadějní romantici jsou nejpřístupnější co se týká flirtování a koketování vůbec. Mají sice vysoké sebevědomí, ale i tak jsou rádi za každou šanci, která se jim poskytne. A Jenifer a Adam byli přesně ten případ. To by Cortney ani ve snu nenapadlo, že by jí to dva nejdůležitější lidé v jejím pracovitém životě mohli udělat..


Co se dá dělat..
Cortney nebyla z těch Siminek, co žárlí na každou maličkost. Právě naopak! Byla velice tolerantní a možná až naivní, že si myslela, že mezi Jenifer a Adamem nemůže nikdy nic být. Velice se v obou zmýlila. Nemohla dělat slepou, věděla, že Jenifer už asi nezmění (pokud jí neposadí do jejího vědeckého křesla a nepřeprogramuje její osobnost..nebo Adamovi). Ale to přece nejde, přeprogramovat každého podle sebe..


Je KONEC!
Cortney nevěděla co má dělat. Kdyby Adam alespoň projevil zájem aspoň aby o ni trochu bojoval, ale zdálo se, že je mu to spíše jedno. A že ho spíše obírá svými řečmi o čas. Kdyby se jí třeba aspoň omluvil..
Až jednou přišla domů a nejspíše je vyrušila v jejich milostném románku
Bylo jí velmi smutno, jelikož jí mezitím zemřely dvě její známé. Neměla kamarádku o kterou by se mohla opřít, neměla ani svého přítele.
Až jednou narazila na na Joshe, který jí i v tak špatném období udržel na nohou a vždy ji vyslechl..


  • Chcete pokračování?
  • Kdo ví co bude dál?.. já teda nevím :D
Miranda:))

2 komentáře: