středa 16. října 2013

Nové fotky z rodiny Cliner

Clinerovi znovu na scénu!

Jestlipak si ještě vzpomínáte na komix Vesmírné shledání →ZDE?
 Vědátorka Amanda a její snoubenec Lorgan!
Po delší době jsem se k nim zase vrátila. To víte stará láska nerezaví.
Změnilo se spoustu věcí od posledního dílu Vesmírné shledání, avšak základ zůstal stejný. Detaily vám popíši v jednotlivých fotkách. Dobře se bavte:)

Amanda s Lorganem si užívali den lásky. Jak milé, že jim vyšla nejvyšší stupnice zamilovanosti, doufejme, že to není jen náhoda.
♥♥♥
Ale Amanda s Lorganem přeci čekají malého přírůstka do rodiny (poslední díl)! Na to přeci nesmíme zapomenout. Ale také bychom neměli zapomínat na to, že jsou zatím pouze zasnoubeni;)


Amanda i Lorgyn se rozhodli odpoutat se od stereotypního života ve městě Twinbrook a začít něco nového, na novém místě!
Hned potom co se narodila dcerka Gennesie a oslavila své první "batolecí" narozeniny, se celá rodinka rozhodla přestěhovat se do nového města. Město, které si vybrali pro svůj "nový život" byly Lunární jezera. Blankytná jezera, tyrkysová voda, neobyčejné rostliny, pozoruhodné památky, je tu vše co zde potřebují! Ale toto město je k rodině snad souzeno..( tak Sci-Fi)


Od minula se vše velmi změnilo.
Amanda začal s rolí důsledné matky, změnila styl a rodinu zařadila místo své práce na první místo!
Lorgan vzal sebejistě místo hodného tatínka, který svou dcerku velmi rád rozmazluje. Také k vůli tomu dal výpověď v práci. (Ale mělo to i více důvodů)


Rodina si nové místo jistě zamilovala.
Lorgan se doma stará o Gennesii (je tedy na mateřské dovolené;D), zatímco Amanda vydělává na živobytí celé rodiny v místní vědecké laboratoři uprostřed města.

Koupili si nový dům, který zevnitř zrekunstruovali na míru jejich domácnosti.


Rodiče svou dceru milují až ji i rozmazlují.
Lordgan si s Gennesii hraje celé odpoledne, stará se o ni, učí jí nové věci, přebaluje..
Pak odpoledne příjde domů Amanda a jde se s ní projít s kočárkem. Chodí do místních parků, hřišť, do obchodů, do knihovny..atd.


Až toho mají obě dost, jde se domů. Gennesie utahaná z celodenních aktivit a Amanda z práce. Všichni si jdou sednou k uvařené večeři od Lorgana, který měl díky jejich odchodu i spoustu času na dostatečný odpočinek a regeneraci jeho mimozemského mozku.


Po vydatné večeři Amanda doprovodí Gennesii do postýlky a přečte jí kapitolu z knížky pro malé děti. Genessi za chvíli usne a Amandu čeká ještě jedna věc.
Jako správná snoubenka by se svým snoubencem měla trávit spoustu času nad vymýšlením svatebních dekorací, dortu, obřadu a pozvaných přátel..pak také líbánky a romantických chvílí..atd.. Ale po celodenní honičce na to jaksi zbývá čas jen večer před spaním. Kolik toho můžou večer vymyslet, by jsme se divili..


Amanda vyčerpaná z celého dne okamžitě usne a načerpává energii na další perný den..

Miranda:3

4 komentáře:

  1. Jo, na ně si pamatuju! :D To jejich dítě je husté :D

    OdpovědětVymazat
  2. je skvělý táta a stále jim to spolu moc sluší :) a jejich dcerka je roztomiloučká ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké fotečky :) Moc se mi ten příběh líbí :3 Gennesie? :D To je zvláštní jméno :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou spolu všichni roztomilí ♥ :D

    OdpovědětVymazat