pátek 24. května 2013

Lovec duchů

Lovec duchů

  • S dodatkem Povolání snů
Lovec duchů není povolání pro slabé povahy, je zde potřeba hlavně odvaha. Ne každý Simík by vešel o půlnoci do opuštěného domu plného duchů. Ale i takový Simíci existují a jsou tu proto, aby nás zbavily duchů, kteří nás neustále ruší a stresují.

Profese závisí hlavně na tom, aby byli vaši klienti spokojeni s Vaší prací.
K tomuto povolání obdržíte přístroj na hledání duchů a přístroj na tzv. vysávání duchů. Hledat duchy můžete podstatě kdekoli a kdykoli. Musíte ho mít, ale v inventáři, jinak by to nemělo efekt. kliknete na nějaké místo a zobrazí se Vám "Hledat přízraky". A tím zahájíte Vaše pátrání. (obr.1) Ne vždy, ale přístroj nějaké vyhledá proto je dobré mít ho v inventáři pořád zapnutý. Když pak jdete do mapy zobrazí se Vám přízraky, kde se nachází.

Je rozdíl mezi duchem a přízrakem

Přízrak poznáte podle toho, že vypadá jako takový ten barevný kouř, který vydává zvuky a pohybuje se. Po nějakém tom povýšení Vám začnou svěřovat i případy s útokem duchů. Ti jsou už jako obyčejní duchové jaké známe. Často se Vám ukáží duchové z dávné minulosti. Např chasníci, králové, piráti, faraoni...no je to docela sranda to pozorovat. Na tyto duchy, stejně jako na přízraky, Simíci používají na definitivní "vysátí" tohle (obr.2). Jak vidíte na obrázku Siminka právě vysává ducha.

Duchové a přízraky po vysátí získáte v podobě malého akvárka ve kterém jsou duchové uloženi. Všimněte si, že mají jinou barvu. Je to podle toho jestli je duch mrzutý, zlý, hodný, chytrý atd. A barvy duchů už určitě znáte podle jejich smrti (stáří, utopení, hlad elektřina,...).

Hodně štěstí při lovení duchů:)


Miranda:)

9 komentářů:

  1. Super! Toto povolání jsem ještě nezkoušela! :D Chtěla bych vidět přízrak !!! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ta práce mě baví, ale já chodím lovit duchy jen v noci, kdy mám pracovní dobu. A nikdy jsem nebyla tak daleko, že by se mi zobrazovali ti duchové pirátů atd. jak píšeš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle povolání jsem nezkoušela, ale vypadá zajímavě. Popravdě ani nevím že ve hře je :D

    OdpovědětVymazat
  4. Brzo budu mít tento dodatek, těším se až to zkusím! :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je boží?
    Ve kterém dodatku to je?

    OdpovědětVymazat
  6. To je supr,jen je škoda,že simíky nehraji,ale začnu!!!
    (anetinka84)

    OdpovědětVymazat
  7. Wooow hustý!! :-)chtěla bych ten dodatek no :/ :)

    OdpovědětVymazat
  8. Občs si toto povolání dávám <3

    OdpovědětVymazat