neděle 21. dubna 2013

Licbutonovi slíbené fotky

Licbutonovi, fotky při hraní

Ahojte, slíbila jsem Vám vyfotit rodinu Licbutonových při hraní. A jak jsem slíbila, tak to také dodržím!:)
Jelikož jsem s touto rodinou hrála docela dost, mám je tu jako staré i jako normální.  Od staré verze se toho lecos změnilo. Ale to mě tak přivádí k myšlence, že jsem Vám ještě nepředstavila přítele Tary a Stefani! No dám se do toho!:)

Fotky z období začátků hraní


Nějak takto vypadal normální všední den u Licbutonových.
Elis jako vždy stále myslí jen na sebe. Tu už nezměníme, ale zase jí nemůžu tolik křivdit. Ráda vaří, jak večeře tak obědy i snídaně pro svou rodinku. Tak bych jít o neměla mít za zlé:D
Deen nejspíše právě dopsal ve své volné pracovní době další ze svých knížek a sotva si sedl za stůl už dohlíží na Taru, s obavami její přípravy do školy a jestli zase něco zítra neprovede.
Stefani je v klidu, úkoly už má hotové, dojedla večeři a teď určitě zavolá Elwarovi (svému příteli). Rodiče Stefani vždy moc chválí, ale jestli je v pohodě a nemá žádné další požadavky, nebo kritiky tak má volno:)
Tara, ta má zmatek jak v hlavě tak ve všem ostatním. Školu ze srdce nenávidí a udělal by vše pro to, aby tam nemusela chodit. Už se jí to nejednou povedlo, zkouší to pořád, ale pořád ji nějak nedochází, že na to rodiče vždy přídou a pak za to nese tvrdé následky.


No a zdá se, že Tara si nikdy nedá říct! Jak školu, tak nesnáší i některé sousedy, ale z některých si dělá jenom srandu. Je to zřejmě zábavnější než hrát videohry!


A tady už jsou páry spolu. Stefani s Elwarem na maturitním plese!


A Tara s Lucasem na maturitním plese.

A teď už z období budoucnosti, neboli přítomnosti:D


Elis s Deenem si užívají i v důchodovém věku! Ani jeden se tam, ale zatím ještě nechystá. Deen má koníček psát knihy, jak vymyšlené tak i ze svých vlastních zkušeností a díky své volné pracovní době si může dovolit psát knihy jak často chce.
Elis to má podobné sice nemá žádnou volnou pracovní dobu, ale jelikož se v armádě díky své dřině dostala až na úroveň kosmonautky má práci jedenkrát do týdne. Takže to má skoro jako důchod s výpomocí:)


Kluci, Elwar a Lucas už se přestěhovali k holkám a teď se jim buduje jejich společný barák.
Každého přijali v práci, kterou vždy chtěli dělat! Elwar chce být vůdcem svobodného světa a Stefani slavná herečka. Jestli se jim to splní je zatím ve hvězdách.. nebo s píše v mojí hlavě:D Ale budoucnost je stále otevřená! Momentálně si Elwar se Stefani užívají slunečného dne s myšlenkami na společnou budoucnost:)


No a Tara s Lucasem.. to snad ani nemusím vysvětlovat. Tara si vybrala práci v oboru sport a chtěla by to dotáhnout až na místo trenérky družstva. A Lucas? Ten se chce věnovat uplatnění zákona a rád by to dostal až na mezinárodního superagenta..no uvidíme. Je to dost velký protiklad na to, jaký byl v dětství rebel chce dělat úplný opak. Doufejme, že mu to jenom prospěje:)

Oba páry teď jako už jsem psala bydlí u rodičů Tary a Stefani. Ale ne nadlouho staví se jim společný dům pro OBA páry a možná že už brzy budou chystat něco víc:)

Krásný den, Miranda

6 komentářů:

  1. to je super, že tu budeš přidávat fotky z této rodinky :) jsou sympatičtí :D Stefani s Elwarem to moc sluší :D Taře s Lucasem docela taky ;) jsou taková super rodinka

    OdpovědětVymazat
  2. Ty obrazy z maturiťáku jsou boží,já když je nechám vyfotit tak akorát stojí vedle sebe...

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé fotky ;) Musím se ještě zorientovat v těch jménech, simíků je tam celkem dost :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný obrázky nejvíc se mi líbí ten poslední :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem se na to těšila :D :) Moc hezký fotky :)

    OdpovědětVymazat