pátek 22. března 2013

Pečovatelská služba

Pečovatelka

  • Přivítá Vás s dodatkem Hrátky osudu
Je to opravdu krásné povolání, starat se o malé dětičky a pozorovat je jak rostou, vyvíjejí se, učit je chodit, mluvit, hrát si s těmi malými špunty.

Ale na druhou stranu musíte jim dávat najíst, spát, po chvíli se vám po..počůrají, takže přebalit :D jsou otravné a perou se o Vaši pozornost a když tyhle věci nemají zajištěné tak prostě začnou řvát!

Tato profese spočívá v tom, že k Vám domů chodí maminky s dětmi (od novorozenců po batolata), kde je položí na zem a Vy ať se o ně postaráte co nejlépe. Není to, ale zas tak těžké, když přejedete kurzorem na dítě, zobrazí se Vám taková tabulka kde je napsáno, co dítě právě potřebuje a v jaké je náladě. Takže pokud vyhovíte jeho potřebám a dítě předáte matce ve skvělé náladě, jeho matka Vás za to pěkně pochválí. (V pravém horním rohu se Vám zobrazí text matky určitého dítěte, kde je napsáno něco v tom smyslu, že je moc ráda že k Vám dává dítě a že v tom bude pokračovat) :)

Pracivní doba

od 9:00 - 19:00 Simíkovských hodin

Povinnosti

  1. Všeobecná péče
  2. Přátelství s dětmi
  3. Řešení nečekaných problémů



Můj názor
Pečovatelka patří k povoláním do kterých máte přístup zasahovat (tedy ovládat Simíka naživo). V The Sims 3 se to dělí jako profese (povolání je tedy to do kterého nevidíte - máte "slepou" pracovní budovu). Mě osobně se profese líbí více. Příjdou mi originálnější a speciálnější a .. no prostě se u toho víc bavím. A tato profese patří k mým oblíbeným. Nejen v The Sims 3, ale i v reálném životě mám děti moc ráda (pokud zrovna nezačnou řvát). :D

Miranda♥

8 komentářů:

  1. co je k tomu potřeba za dodatek? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Musí to být super povolání :) Je to k Povolání snů ne?:)

    OdpovědětVymazat
  3. Pokud se nepletu, tak je to k Hrátkám osudu:) Jinak děkuju za připomenutí dopíšu to ke článku:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já tuhle profesi nikdy nezkusila. :D Asi nemám dost odvahy :D

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, já ani nevím, že ta profese existuje xD Musím ji někdy vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  6. já tuhle profesi taky nezkusila, ale vypadá hezky. já mám taky radši profese :D

    OdpovědětVymazat
  7. Pečovatelku už jsem is dávno zkoušela a moc se mi líbilo,že moji siminku můžu sama v práci ovládat...

    OdpovědětVymazat
  8. Je to moc pěkné povolaní :D Tedy profese :) Já to taky hrala a dostala jsem e až po to jak ke mne chodili děti psat ukoly ,ale to jsem moc neotestovala pač jsem začala tvořit komixy :D

    OdpovědětVymazat