sobota 9. února 2013

Kostislava

♦Kostislava♦


Tato úžasná, možná trochu mrtvá opatrovnice vašich domácností se Vám představí s dodatkem Obludárium. Je šarmantní, o domácnost se vám postará za každých okolností a nemusíte jí za to ani platit, úplně postačí když si koupíte její rakev (a můžete hádat co je v ní), ale hlavně je to prostě KOST! Bohužel s Kostislavou nelze zacházet jako s normálním Simíkem, jelikož Kostislava ani Simík není a stát se jím ani nemůže. Je to nábytek.
Hned po tom co si Kostislavu zakoupíte ji musíte nejprve probudit. (Kliknout na rakev a probudit Kostislavu). Simík následovně zazvoní Kostnatým klíčem, Kostislava vyjde a jde se uklízet! V průběhu její směny si s ní můžete trochu popovídat a nebo jí dát volno. Kostislava je úžasný doplněk do domu pro jakoukoli rodinu. Tak hodně štěstí s Kostislavou!




Miranda

5 komentářů:

  1. Je super...A náhodou jsem zjistila, že Kosťa byla i v The Sims 1 Magic (nebo jak se to jmenovalo :D)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevíte někdo jestli de kosťa přidat do hry jako simík? Viděla sem to u jedný holky..a nevim jak to uděala :/ nebo jestli neexistuje nějaká ,,siminka,, co tak vypada :D

    OdpovědětVymazat
  3. Takhle Kostislava mě pěkně sere! Nejen, že mi vzbudí spící děcko jenom proto, aby si ho pochovala, ona ho ani neuloží zpátky do postýlky, takže musím budit jednoho z jeho rodičů, aby to udělal. A když nebudí spící děcko, tak budí spící psy, aby je naučila kousek! A taky mi krade knížky!

    OdpovědětVymazat