pátek 1. února 2013

Dovednost malování

Dovednost malování

Jedna z těch nejzákladnějších dovedností v The Sims 3. K této dovednosti nepotřebujete mít jakýkoli dodatek, úplně si vystačíte se základní hrou.
Simíci se mohou věnovat malování jen jako koníček, bohužel můžete obrazy pouze prodávat bez jakékoli týdenní mzdy. Ale pokud jste dobrý malíř a jste ve schopnosti na vysoké úrovni myslím, že o zajištění si starosti dělat nemusíte. Pokročilý malíř si může na svůj mobil nebo foťák vyfotit jakýkoli snímek který pak doma může namalovat. Je zde možnost také kreslit portréty Simíku, kteří se pak postaví za Váš malířský stojan, Vy si je vyfotíte (jako při každém malování zátiší) tlačítky: C fotíte, Z přibližujete a X oddalujete.
Všechny potřebné funkce Vám vysvětlí krátký text nad rámem "fotoaparátu" (když kreslíte).
Je zde také velký výběr velikosti pláten: malý, střední a velký. Za velké plátna dostáváte nejvíce Simoleonů (s menším plátnem jde cena obrazu dolů). Vše, ale záleží hlavně na zkušenostech malíře tzn. úroveň dovednosti.


Připravujeme nový komix! Více se dozvíte TADY
Hezký den Miranda

6 komentářů:

  1. já ve hře moc nemaluju,nepřipadá mi to moc zajímavé :D

    OdpovědětVymazat
  2. Spřátelím ráda..

    P.S. Více sem ti napsala na e-mail, tak si to mužeš přečíšt. :)

    OdpovědětVymazat
  3. :D já mám úžasné simíky, nejvíc si to ve dvojce dávám na maxmotieves a dělám z nich nejlepší simíky a neodolatelný. :D Ale škoda, že to nejde ve trojce. :(

    OdpovědětVymazat
  4. Jak e simík v malování lepší tak jsou i lepší peníze :D.

    OdpovědětVymazat