čtvrtek 14. února 2013

3. Díl Vesmírné shledání: Láska vesmírná

(♥Valentýnský speciál♥)

Jak to Amanda uslyšela, byla dost zvědavá na to aby tam nešla. Neustále měla na paměti jak to vlastně Exe myslela. Ale co vlastně může Amanda ztratit...? Přece jenom to udělá spoustu práce do svého vědeckého výzkumu a co teprve pak výplata! To za to stojí!


Amanda došla na předem určené místo, k Twinbrookské vědecké laboratoři a tam opravdu. Opravdu tam stál opravdický mimozemšťan! A co na tom bylo nejlepší, byl to kluk! Vypadal tak..jinak než ti ostatní kluci kteří se kolem Amandy motaly..(například její úchylný kolega z práce). Byl úplně jiný než ti všichni ostatní, lišil se a to bylo to nejvíce na něm přitažlivé. Amandě se najednou ztuhly všechny končetiny v těle když ho viděla, samozřejmě se také trochu bála. Chvíli ho pozorovala jak se mu daří ve špehování jakéhosi odpadu a nakonec za ním došla úplně jakože nic!
Amanda: "em..Ahoj, já jsem Amanda a znám nejspíše vaši matku, řekla mi o Vás."
On: "Dobrý den, jmenuji se Lorgan Corbey X-perr co Vás ke mě přivádí?"
Amanda: (Sakra co mám říct..) "No víte zajímám se o vaši civilizaci a slyšela jsem že zde budete tak jsem doufala že..."
Lorgan: "..Že Vám něco povím co? No dobrá líbí se mi Vaše troufalost, ale obávám se že za chvíli budu muset jít.."



Tato debata trvala přes hodinu. Amanda se vyptávala na všechno možné a s Lorganem se dost sblížili. Teď byla přesvědčená, že ho má opravdu ráda, MOC ráda. Když však Lorgan odjížděl, chtěla tomu zabránit (mohl by přece přespat u ní že..), ale přece jenom se znají jen hodinu a něco:D Běžela za jeho mimozemským dopravním prostředkem aby ho ještě naposledy spatřila ♥ a pak už byl pryč.


Další den


Amanda hned brzo ráno šla zařizovat podzimní hostinu pro přátele (a hádejte koho tam pozve?) Určitě Exe a i jejího syna. Je to taky důvod aby ho ještě někdy viděla a taky Exe. Nemyslela si, že bude úplně nejvhodnější pozvat toho úchyláka z práce na večírek, na kterém bude flirtovat s mimozemšťanem, takže už jen nějakých těch zbylých přátel a je to. Večer pak šla uloupit nějaké dýně z parku a doma se pak z toho snažila udělat svítící dýni. :D Ta první se nepovede nikdy..(Při tom jen myslela na jednoho mimozemšťana).



Výborně, Hostina může začít!


Večírek se úžasně rozjel a dokonce dorazila Exe jako první host. Mezitím co čekaly na ostatní se moc sblížily a Amanda jí musela říci, co slyšela a že už zná i Lorgana aby jí to pak třeba nepřišlo divné (přece jenom jeho matka že..). Exe byla ráda. A zdálo se ,že jí to vůbec ani nevadí. Amanda ji chtěla překvapit, no také si trochu potřebuje šplhnout u jeho maminky a tak jí darovala naše "lidské" rádio:D Exe byla moc vděčná takovou věc snad ještě neviděla!



A už se sem řítili další hosté! Atmosféra byla výborná, jedli pili, smáli se tančili. A nakonec přišel i Lorgan! Amanda nemohla věřit svým vlastním očím. On opravdu přišel! Do kolektivu zapadl výborně i když se s ním nikdo moc nebavil Amanda s ním začala flirtovat a zkoušela ho také naučit i nějaký ten ploužák. Hleděli si sobě do očí a nikam jinam. Byli jako omámení!


Ale tak už to chodí když se dva mají rádi proč to nezkusit spolu. ;*


Spolu a na jak dlouho...?

Jak myslíte, že se stane


V příštím díle očekávejte více v*******!
  • Co se stane v příštím díle?
  • Jak to nakonec dopadne s Lorganem a Amandou?
  • Jak dlouho to chození Amandě a Lorganovi vydrží?
Miranda:*


1 komentář:

  1. začne se tam zas emotat ten její kolega a snažit se jejihc vztah zkazit
    happy end :))
    "žili spolu šťastně a pokud neumřeli, tak tam žijí dodnes" <3

    OdpovědětVymazat