čtvrtek 31. ledna 2013

Vesmírné shledání

Komix: ♦Vesmírné shledání♦


Ahojte, omlouvám se teď jsem tady dlouho nebyla, protože jsem nemocná a nemohla jsem chodit na PC. (Sice nevím jak velký je rozdíl jestli sedím u telky nebo u PC, ale nevadí... :D)
Rozhodla jsem se pro Vás udělat první komix na tomto blogu a takto bude vypadat hlavní stránka každého dílu. Některým možná příjde tato Siminka povědomá a není to náhoda. Jmenuje se Amanda Cliner a můžete ji znát z TOHOTO ČLÁNKU. (Tamního Simbota v komixe nejspíš neuvidíte)
 Děj komixu se bude odehrávat ve většině případů v tomto domě. Kimix bude rozdělený asi na více menších dílů, které se budu snažit dělat zhruba do měsíce nebo dvou podle toho jak to půjde a podle situace:)

Stručný popis děje: 

Amanda byla za každých okolností na sto-procent oddána své práci ve vědě. Taky, že to daleko dotáhla až na desátou úroveň šílené vědátorky. Ale k čemu jí to všechno je když ve městě nikoho nezná až na úchylného kolegu z práce který je ženatý a snaží se sbalit Amandu, která slušně odmítá jeho pozvánky na redne.
Jednoho dne dostane v práci za úkol prozkoumávat vesmír a vysvětlit neustálé padání meteoritů. Amanda se do toho pustí a moc jí ta práce baví, přitom objeví spoustu nových planet a dozvídá se plno věcí.. Ale postupem času se začínají dít dost divné věci..


Jak myslíte že se stane:

  • Jaké se dějí divné věci?
  • Je Amanda něčím zvláštní?
  • Co se stane v prvním díle?
  • Bude komix úspěšný?


Doufám, že se Vám  komix bude líbit. Hezký den Miranda:)



2 komentáře:

  1. 1)Objeví se mimozemšťané :D
    2)To teď opravdu nevím :D
    3)Netuším
    4)To nevím,ale přála bych ti to :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak myslíte že se stane:

    mimozemštani

    netuším

    nevím :)

    To se dozvíme, ale určitě bych ti to přála:)

    OdpovědětVymazat