neděle 20. ledna 2013

Lunární jezera

Lunární jezera

Toto město je známé svým futuristickým vzhledem. Je to krásné luxusní město. Je extrémně moderní jako-bychom se dali o několik desítek let vpřed v čase.  Místo budovy knihkupectví, kina či obyčejných potravin vsadily jen modré laserové dveře, do kterých Simík jen vstoupí a jakoby tam už byl :D
Dále přibudou také vysoké pouliční lampy, zvláštní stromy vypadající jako obří deštníky, nebo svítivé, krychlovité kameny a spoustu dalších věcí..
Jsou zde tyrkysová jezera a moře (to ostatně vyplývá z názvu), tak tyrkysově průzračné vody jste v The Sims 3 ještě neviděli!
Najdete zde moderní domy, vypadající jako hříbky, nebo srdce. Je jich tu dost pro nově vytvořenou rodinu a i pro bohatší rodiny se zde najde velká spousta krásných, moderních domů. A abych nezapomněla ve městě je ještě pár zvláštních pozemků. Označují se jako Vzpomínky ... (a tři tečky doplňuje nějaké město). Př. Vzpomínky na Appalonské pláně. Jsou to zahrady, nebo parky uzavřené ve velkém vakuum. Celé to připomíná kulatý skleník. V každém z tomto parků se nachází vzpomínka na dané město.
Lunární jezera je skvělé město, které doporučuji pro všechny, kteří milují futuristiku, nebo by se rádi podívali do budoucnosti. Co víme? Třeba to takhle bude vypadat za dvacet let i v našem světě:)

Kde sehnat město?

Je k dostání ve Store obchodě za 2 450 SimPoints. Ale já mám pro Vás opět exkluzivní nabídku. Nemusíte se bát, server Ulož to je bezpečný a já sama sem s ním ještě žádný problém neměla pokud by se i tak stalo prosím pište:)


Doporučuji ve městě navštívit

  • Knihovna papíru a vesmíru
  • Bazén natatorium
  • Altánek a bazény blaženosti
  • Nebeské bazény
  • Na pobřeží oázy
  • Vzpomínky na Horské lázně
  • Vzpomínky na Riverview

Obrázky










Miranda

3 komentáře:

  1. Nevíš kam to mám stáhnout, když to chci na tom uloz.to?

    OdpovědětVymazat
  2. I'll right away seize your rss feed as I can not to find your email subscription hyperlink or newsletter service.
    Do you've any? Please let me understand so that I could subscribe.
    Thanks.

    Here is my blog Madelaine

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj,
    na ulož.to píšou že soubor byl smazán :'(
    co s tim?

    Elis

    OdpovědětVymazat