neděle 6. ledna 2013

Kámen počasí

Kámen počasí

Kde ho najdu? Jak se dostane do hry?

Kámen počasí se vám automaticky nainstaluje do hry takže si nemusíte lámat hlavu se stahováním ze Store nebo tak něco... Automaticky se objeví na nějakém místě ve městě (pokaždé jiné) a najdete ho tak že zobrazíte mapu města a tam někde najdete ten kámen.

A jak se dostane do hry? Velmi jednoduše! Musíte mít akorát dva dodatky a to: Roční období a Obludárium. 
Tyto dva dodatky nainstalujte a Kámen počasí budete mít hned ve městě!

K čemu je?

Pro normální Simíky asi maximálně k dívání ,ale pro nadpřirozené bytosti (čarodějnice, víla, vlkodlak, upír) je to předmět ,který dokáže proměnit celý den!

Čarodějnice→ Můžou vyvolat Očarovaný děšť, který je zelený a zasype celý svět. Pokud déšť zasáhne Simíka tak se začne chovat šíleně a začne tancovat.

Víla→ Víly mají velkou lásku k přírodě a k zahradničení. Můžou tak vyvolat Oživující přeháňku. Z nebe začnou padat květy a ty zasypou celé město a všechny rostliny pomocí magii: zalije, zbaví plevele a pohnojí!

Upír→ Můžou vyvolat Zahalující mlhu. Nedařilo se vám před tím napít se ze Simíka nebo ho dokonce přeměnit na upíra? Teď se vám to podaří díky této přeháňce.

Vlkodlaci→ Vyvolají-li loveckou bouři ve městě se začnou objevovat vzácné předměty. Vlkodlaci si také zlepší schopnost lovu!


Aňulí





Žádné komentáře:

Okomentovat