úterý 8. ledna 2013

Dewerely

Dewerely

Chtěla bych vám představit moji rodinku (jednu z těch aktuálních) a jmenují se Dewerley!
Rodina se skládá z 5ti členů a to: matka, otec, a tři dcery.  Bydlí v Sunset Valley ve větším rodinném době.
Pokud by jste chtěli i jejich dům tak napište;)

Matka- Elisha

Elisha se stará o celou domácnost a tak má co dělat aby se stíhala učit s dětmi, vařit, prát, uklízet a ještě mít své koníčky. Je toho na ni moc, ale občas jí pomůže její hodný manžel. Jako vlastnosti má: pečující, hodná, kuchařka od přírody, pořádná a taky rodinný typ. Nejvíce si rozumí s dcerou Susane, která je teď na střední  škole. Velice jí jde dobře vaření a skvěle ovládá piáno.


Otec- Lucas

Je to společenský chlapík se kterým není nikdy nuda. Je to zodpovědný tatínek, který pomáha Elishe s výchovou jejich tří dětí. Nedávno se dostala rodina do finančních problémů tak si musel najít práci. Práce se nehledala zrovna těžko protože je vynikající sportovec a ovládá logiku takže si vybral práci jako lékař v nemocnici.


Dcera- Susane

Má talent od přírody na všechno na co šáhne jenomže ve škole si získala přezdívku "šprtka". Je o pravdu hodně nadaná a taky velmi ráda čte a píše knihy. Chodí také do kroužku spisovatelů a tak si vylepšuje její schopnost. její vytoužené povolání je spisovatelka a doufá že se jí to podaří.


Dcera- Alice

Alice městská "Barbie". Všichni kluci po ní pohazují očkem a ta si může ukázat na kohokoliv a má ho. Ovšem je to lamačka srdcí tak ve vztahu moc dlouho nevydrží. Teď si našla přítele, který se přistěhoval do města. je to snad její osudová láska?
Jinak je to snob a moc dobře se neučí. Využívá k prospěchu ve škole sestru Susane. Ty dvě se moc nemusí, ale jsou to sestry tak se musí snést.


Dcera- Angel

Tento malý ďáblík vypadá velmi roztomile,ale je to učiněná rebelka! Neučí se jenom sedí u počítače a chodí za školu. Doma jak jsem psala sedí jenom u počítače a sem tam udělá všechno pro to aby se rodiče na ní nezlobili tak že jim podlézá. Obrátí se všechno zlé v dobré nebo zůstane pořád drsnou rebelkou? To nevím...


Aňulí

Žádné komentáře:

Okomentovat